No es creen còpies de seguretat de les meves fotos

Si les teves fotos i els teus vídeos no s'estan sincronitzant amb el compte de Google, comprova l'estat de la còpia de seguretat:

Comprovar l'estat de la còpia de seguretat

1. Obre l'aplicació Google Fotos  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Si a la part superior hi veus:
    • Un número: vol dir que encara no s'ha fet la còpia de seguretat d'aquest nombre de fotos.
    • La icona Pujada finalitzada (pujada finalitzada): vol dir que la còpia de seguretat s'ha completat.
    • "S'està esperant a tenir connexió Wi-Fi": canvia la configuració o connecta't a una xarxa Wi-Fi o de telefonia mòbil. Toca la targeta per modificar la configuració.
    • La icona Còpia de seguretat desactivada (còpia de seguretat desactivada): vol dir que la còpia de seguretat està desactivada. Toca-la per activar-la.
    • "S'han omès X elements": hi ha una foto o un vídeo que no s'ha penjat perquè no compleix els requisits:
      • Les fotos no poden tenir una mida superior a 75 MB o 100 megapíxels.
      • Els vídeos no poden superar els 10 GB.

Si la teva còpia de seguretat es bloqueja o tens altres problemes, prova aquests passos:

Comprovar la configuració de les còpies de seguretat

1. Obre l'aplicació Google Fotos.
  2. A la part superior, toca Menú Menúi, a continuació,Configuració i, a continuació,Configuració de còpia de seguretat i sincronització.
  3. Si l'opció Crea còpia de seguretat i sincronitza està activada, veuràs el següent:
  • Compte per a còpies de seguretat: assegura't que el compte indicat és el mateix que el que veus a l'aplicació Google Fotos. Per saber quin compte hi veus, obre el menú principal de Google Fotos i, a la part superior de la pantalla, cerca l'adreça electrònica.
  • Còpies de seguretat de les carpetes del dispositiu: toca i selecciona les carpetes per fer una còpia de seguretat de les fotos i vídeos d'altres aplicacions, com ara Hangouts i WhatsApp.
  • Mida de pujada: toca aquesta opció per canviar la mida de pujada de fotos i vídeos. Consulta quina diferència hi ha entre qualitat original i alta qualitat.
  • Còpia de seguretat mitjançant dades mòbils: tria si vols crear la còpia de seguretat de les fotos i dels vídeos utilitzant la xarxa mòbil (en lloc de fer-ho només per Wi-Fi). Si l'actives, pot ser que el proveïdor de serveis et cobri pel consum d'aquestes dades.
Quan s'ha de crear una còpia de seguretat: activa aquesta opció si vols crear una còpia de seguretat de les fotos i dels vídeos encara que siguis en un altre país.

Comprovar la mida o el tipus de fitxer

És possible que una foto o un vídeo no s'hagin pujat perquè no compleixen els requisits:

• Les fotos no poden tenir una mida superior a 75 MB o 100 megapíxels.
  • Els vídeos no poden superar els 10 GB.

Comprovar de quines fotos s'ha creat còpia de seguretat

Si s'està processant la còpia de seguretat, a la part superior veuràs quantes fotos encara estan pendents i les miniatures de les fotos de les quals s'està creant la còpia de seguretat.

Comprovar si una foto encara no té còpia de seguretat

1. Selecciona una foto.
  2. Si encara no s'ha creat la còpia de seguretat d'una foto, a la part superior veuràs Crea una còpia de seguretat Crea una còpia de seguretat.

Comprovar totes les fotos que tenen còpia de seguretat

A l'ordinador, ves a photos.google.com. S'ha creat una còpia de seguretat de les fotos i dels vídeos que veus aquí.

Estàs provant de crear una còpia de seguretat de la carpeta del dispositiu?

Pots crear una còpia de seguretat de fotos i vídeos que hagis baixat o desat des d'altres aplicacions.

1. Obre l'aplicació Google Fotos.
  2. A la part superior, toca Menú Menú i, a continuació, Carpetes del dispositiu.
  3. Toca la carpeta de la qual vulguis crear una còpia de seguretat.
  4. A la part superior, activa l'opció Crea còpia de seguretat i sincronitza.

Esborrar les dades de l'aplicació

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu (no l'aplicació Configuració Google).
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Google Fotos .
  3. Toca Desactiva i espera una estona.
  4. Toca Activa.
  5. Obre l'aplicació Google Fotos  al dispositiu Android.
  6. Inicia la sessió al teu compte de Google.
  7. Menú Menúi, a continuació,Configuració i, a continuació,Configuració de còpia de seguretat i sincronització.
  8. Activa l'opció Crea còpia de seguretat i sincronitza.

Si encara tens problemes, envia suggeriments a Google Fotos.