Legg til bilder og videoer fra Google Disk i Google Foto

For å organisere bildene og videoene dine i flere tjenester kan du legge til bilder fra Google Disk i Google Foto.

Før du begynner

• Bildet må være større enn 256 piksler.
  • Filtypen må være .jpg, .gif, .webp, .tiff eller .raw.
  • Hvis du bruker en Google-konto via jobb eller skole, må du laste ned fra Google Disk og laste opp på nytt til Google Foto.

Tips: Finn ut hvordan du laster ned alle bildene og videoene dine.

Legg til bilder og videoer fra Google Disk i Google Foto

Du kan legge til bilder og videoer fra Google Disk på en datamaskin.

1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Last opp og så Google Disk øverst til høyre.
  3. Finn og velg bildene dine.
  4. Klikk på Last opp.

Hva skjer når du endrer eller sletter et bilde?

Eventuelle endringer du gjør i Disk, gjelder kun for Disk. Eventuelle endringer du gjør i Foto, gjelder kun for Foto.

Sjekk lagringsplassen din

Bildene og videoene dine lagres på lagringsplassen i Google-kontoen din.

• Elementer som kopieres fra Google Disk til Google Foto, lastes opp basert på opplastingsstørrelsen, for eksempel høy kvalitet eller opprinnelig kvalitet.
  • Hvis du kopierer et element i opprinnelig kvalitet fra Google Disk til Google Foto, blir den nye kopien i Google Foto også regnet med i lagringskvoten din.
  • Hvis du laster opp elementer i høy kvalitet ved hjelp av Google Foto eller Backup and Sync, bruker du ikke av lagringskvoten din.
  • Finn ut hvordan du endrer opplastingsstørrelsen.