Kuvien ja videoiden lisääminen Google Drivesta Google Kuviin

Voit järjestää kuvasi ja videosi eri palveluissa lisäämällä kuvat Google Drivesta Google Kuviin.

Ennen kuin aloitat

• Kuvan on oltava suurempi kuin 256 pikseliä.
  • Tiedostotyypin on oltava .jpg, .gif, .webp, .tiff tai RAW.
  • Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen kautta saatua Google-tiliä, sinun on ladattava kohteet ensin Google Drivesta ja ladattava ne sitten uudelleen Google Kuviin.

Vinkki: Lue lisää kaikkien kuvien ja videoiden lataamisesta.

Kuvien ja videoiden lisääminen Google Drivesta Google Kuviin

1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Lataa ja sitten Google Drive.
  3. Hae ja valitse kuvasi.
  4. Klikkaa Lataa.

Mitä tapahtuu, jos muutan kuvaa tai poistan sen?

Drivessa tekemäsi muutokset koskevat vain Drivea. Kuvissa tekemäsi muutokset koskevat vain Kuvat-sovellusta.

Tallennustilan tarkistaminen

Kuvat ja videot tallennetaan Google-tilisi tallennustilaan.

• Google Drivesta Google Kuviin kopioidut kohteet varmuuskopioidaan lähetyskoon perusteella.
  • Jos kopioit kohteen Google Drivesta Google Kuviin, Google Kuvissa oleva uusi kopio kuluttaa tallennustilaasi.
  • Lisätietoja lähetyskoon muuttamisesta