Sådan fungerer Google Fotos sammen med Google Drev

Du kan se og redigere fotos og videoer fra Google Drev i Google Fotos.

Synkroniser fotos og videoer

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Øverst skal du trykke på menuen Menu og dernæst Indstillinger.
  3. Aktivér Google Drev. Hvis du har en arbejds- eller skolekonto, kan du ikke aktivere Google Drev.

Der sker følgende, når du redigerer eller sletter et foto

• Hvis du redigerer fotos i Google Fotos, vises ændringerne ikke i Google Drev.
  • Hvis du sletter et foto i Google Fotos, bliver det også slettet i Google Drev.
  • Hvis du sletter et foto i Google Drev, bliver det også slettet i Google Fotos.
  • Hvis du sletter via mappen Google Fotos i Mit drev:
    • Hvis du sletter enkelte fotos eller videoer, slettes de også i Google Fotos.
    • Hvis du sletter mapper (f.eks. mappen Google Fotos), bliver fotos og videoer ikke slettet i Google Fotos. Dette er for at undgå, at alle dine fotos og videoer slettes ved et uheld.
    • Hvis du flytter fotos fra mappen Google Fotos til en anden mappe og sletter dem derfra, slettes de også i Google Fotos.

Tjek din lagerplads

Dine gemte fotos og videoer tæller med i din kvote for lagerplads på din Google-konto. Du har 15 GB gratis lagerplads.

• Hvis du uploader fotos direkte til Google Drev, tæller de med i din kvote for lagerplads.
  • Hvis du uploader ved hjælp af Google Fotos eller Backup og synkronisering, og du uploader indholdet i dets oprindelige kvalitet, tæller indholdet med i din kvote for lagerplads. Få oplysninger om, hvordan du ændrer din uploadstørrelse.

Brenna er ekspert i Google Fotos og har forfattet denne side. Hjælp hende med at forbedre den ved at skrive feedback nedenfor.