Sådan fungerer Google Fotos sammen med Google Drev

Du kan se og redigere fotos og videoer fra Google Drev i Google Fotos.

Sørg for, at du får downloadet og installeret Google Fotos-appen.

Synkroniser billeder og videoer til Google Drev

Sådan føjer du automatisk billeder og videoer fra Google Fotos til Google Drev:

1. Åbn appen Google Drev Drive på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Slå Automatisk tilføjelse til under Google Fotos.

Bemærk!

• Hvis du aktiverer "Tilføj automatisk" kan du finde elementer, der er uploadet til Google Fotos i mappen "Google Fotos" på Mit drev.
  • Billeder i Google Fotos gemmes separat fra mappen "Google Fotos" på Mit drev. Elementer i denne mappe grupperes ikke i et album i Google Fotos. Hvis du føjer et element til denne mappe, føjes det ikke til din Google Fotos-samling.

Hvis du bruger Backup og Synkronisering på din computer, kan du finde elementer på fanen Computere i Drev.

Upload billeder og videoer til Google Fotos

Du kan automatisk synkronisere billeder og videoer til din Google Fotos-samling, hvis de er på Mit drev eller fanen Computere i Google Drev.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.

2. Tryk på menuen Menu foroven og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Google Drev.
  4. Tryk på Synkronisering.

Hvad der sker, når du redigerer eller sletter et billede

Hvis du synkroniserer Google Fotos og Google Drev, kan du få flere oplysninger om, hvordan ændringerne påvirker dine billeder eller videoer begge steder.

Når du foretager en ændring i Google Fotos

• Slet et billede: Billedet slettes også fra Google Drev.
  • Rediger et billede: Ændringer vises ikke på Google Drev.

Når du foretager en ændring på Google Drev

• Slet elementer fra mappen "Google Fotos": De fjernes fra din Google Fotos-samling.
    • Bemærk! Hvis billedet er i et Google Fotos-album, bliver det i albummet.
  • Flyt billeder fra mappen "Google Fotos" til en anden mappe, og slet dem derefter: De slettes også i Google Fotos.
  • Slet mapper, herunder mappen "Google Fotos": Billederne og videoerne i disse mapper bliver i Google Fotos. Dette er for at undgå, at alle dine billeder og videoer slettes ved et uheld.

Tjek din lagerplads

Dine gemte fotos og videoer tæller med i din kvote for lagerplads på din Google-konto.