Føj billeder og videoer fra Google Drev til Google Fotos

Du kan organisere dine billeder og videoer i tjenester ved at føje billeder fra Google Drev til Google Fotos.

Før du går i gang

• Billedet skal være på mindst 256 pixels.
  • Filtypen skal være .jpg, .gif, .webp, .tiff eller .raw.
  • Hvis du bruger din Google-konto til arbejde eller skole, skal du downloade Google Drev og uploade til Google Fotos igen.

Tip! Få flere oplysninger om, hvordan du downloader alle dine billeder og videoer.

Føj billeder og videoer fra Google Drev til Google Fotos

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Upload efterfulgt af Google Drev.
  3. Find og vælg dine fotos.
  4. Klik på Upload.

Hvad der sker, når du redigerer eller sletter et foto

Hvis du foretager ændringer i Drev, anvendes de kun i Drev. Hvis du foretager ændringer i Fotos, anvendes de kun i Fotos.

Tjek din lagerplads

Dine gemte billeder og videoer tæller med i kvoten for lagerplads på din Google-konto.

• Elementer, der kopieres fra Google Drev til Google Fotos, sikkerhedskopieres på baggrund af din uploadstørrelse.
  • Hvis du kopierer et element fra Google Drev til Google Fotos, tæller den nye kopi i Google Fotos også med i din lagerplads.
  • Sådan ændrer du din uploadstørrelse.