Sådan virker Google Drev med Google Fotos

Du kan uploade eller sikkerhedskopiere billeder og videoer fra både Google Drev og Google Fotos, men her er nogle af vores anbefalede måder at bruge dem på:

Du kan bruge Google Fotos til at:

• Redigere og dele billeder og videoer.
  • Organisere med album.
  • Søge efter dato, sted eller personer.
  • Sikkerhedskopiere billeder og videoer.

Få flere oplysninger om Google Fotos.

Du kan bruge Google Drev til at:

• Organisere billeder og videoer i mapper.
  • Gemme alle dine filer ét sted.
  • Dele eller indsætte billeder i Docs, Sheets og Slides.
  • Uploade eller synkronisere filer, så du kan se dem overalt.

Sikkerhedskopiér billeder og videoer

Du kan sikkerhedskopiere billeder ved hjælp af Google Fotos eller Google Drev. Vi anbefaler, at du kun bruger én app til at sikkerhedskopiere, så du undgår dubletter. Få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer med:

Lagerplads og priser

Dine gemte billeder og videoer tæller med i din kvote for din Google-kontos lagerplads. Du har 15 GB gratis lagerplads, men du kan købe mere.

Mængden af lagerplads, som dine billeder og videoer bruger, afhænger af din indstilling for lagerplads, og hvilket produkt du bruger. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer din indstilling for lagerplads.

• Elementer, der er uploadet via Google Drev, tæller uanset størrelse med i din kvote for lagerplads.
  • Elementer, der er uploadet via Google Fotos:
    • Tæller ikke med i din kvote, hvis de gemmes i "Høj kvalitet".
    • Tæller med i din kvote, hvis de gemmes i "Original kvalitet".

Beskyttelse af personlige oplysninger

Billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret fra din enhed, er private, medmindre du beslutter at dele dem.

Slet billeder og videoer

Hvis du sletter via Google Fotos
Hvis du sletter et billede eller en video via Google Fotos, fjernes elementet også fra Google Drev.
Hvis du sletter via Google Drev

Via sektionen Google Fotos i menuen til venstre på Drev:

Det fjernes fra Google Fotos.

Via mappen Google Fotos på Mit drev:

• Hvis du sletter individuelle billeder eller videoer, fjernes de også fra Google Fotos.
  • Hvis du sletter billeder (herunder mappen Google Fotos), findes disse billeder og videoer stadig i Google Fotos.
    (Dette skal forhindre utilsigtet sletning af alle dine billeder og videoer).

Se og rediger billeder, der er gemt på Google Drev, via Google Fotos

Hvis du har billeder på Google Drev, som du vil se eller redigere via Google Fotos, kan du slå denne indstilling til i Google Fotos.

1. Åbn Google Fotos-appen.
  2. Tryk på Menu øverst i venstre hjørne.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Slå indstillingen Google Drev til.

Bemærk!

• Hvis du redigerer billeder på Google Drev, vises ændringerne ikke på Google Drev.
  • Hvis du bruger din konto til arbejde, skole eller andre grupper, kan du ikke slå denne indstilling til.

Brenna er ekspert i Google Fotos og har forfattet denne side. Hjælp hende med at forbedre den ved at skrive feedback nedenfor.