Føj billeder og videoer fra Google Drev til Google Fotos

Du kan organisere dine billeder og videoer i tjenester ved at føje billeder fra Google Drev til Google Fotos.

Før du går i gang

• Billedet skal være på mindst 256 pixels.
  • Filtypen skal være .jpg, .gif, .webp, .tiff eller .raw.
  • Hvis du bruger din Google-konto til arbejde eller skole, skal du downloade Google Drev og uploade til Google Fotos igen.

Tip! Få flere oplysninger om, hvordan du downloader alle dine billeder og videoer.

Føj billeder og videoer fra Google Drev til Google Fotos

Du kan tilføje billeder og videoer fra Google Drev på en computer.

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Klik på Upload øverst i højre hjørne and then Google Drev
  3. Find og vælg dine billeder.
  4. Klik på Upload.

Hvad der sker, når du redigerer eller sletter et billede

Hvis du foretager ændringer i Drev, anvendes de kun i Drev. Hvis du foretager ændringer i Fotos, anvendes de kun i Fotos.

Tjek din lagerplads

Dine gemte billeder og videoer tæller med i din kvote for lagerplads på din Google-konto.

• Elementer, der er kopieret fra Google Drev til Google Fotos, uploades på baggrund af din uploadstørrelse, f.eks. i høj kvalitet eller i original kvalitet.
  • Hvis du kopierer et element i original kvalitet fra Google Drev til Google Fotos, tæller den nye kopi i Google Fotos også med i din kvote for lagerplads.
  • Hvis du uploader i høj kvalitet ved hjælp af Google Fotos eller Backup og synkronisering, tæller det ikke med i din kvote for lagerplads.
  • Sådan ændrer du din uploadstørrelse.