Skicka feedback eller ställ en fråga

Berätta vad du tycker om Google Foto-appen, anmäl stötande innehåll eller ställ frågor om Google Foto.

Ställ en fråga om Google Foto

Om du har frågor kan du ställa dem till experter och andra i forumet på dessa språk:

engelska franska tyska
indonesiska italienska japanska
koreanska polska portugisiska
ryska spanska thai
turkiska vietnamesiska

Skicka feedback till Google Foto-teamet

Berätta vad du tycker om Google Foto-appen genom att skicka feedback.

1. Längst upp till vänster öppnar du menyn Meny. Välj sedan Skicka feedback.
  2. Du kan berätta saker som:
    • vad du gillar eller ogillar om appen
    • saker som är förvirrande eller inte fungerar

Om du markerar rutan för att inkludera skärmdumpar och loggar hjälper det oss att förstå din feedback.