Send tilbakemelding eller still spørsmål

Vi er alltid på utkikk etter måter å forbedre Google Foto på, og vi ønsker å høre fra deg. Fortell oss hva du synes om Google Foto-appen, still spørsmål om Google Foto, eller rapporter støtende innhold.

Send tilbakemeldinger til Google Foto-teamet

1. Åpne Google Foto-appen Foto.
  2. Trykk på profilbildet eller forbokstaven for kontoen din.
  3. Trykk på Hjelp og tilbakemelding .
  4. Trykk på Send tilbakemelding nederst.
  5. Skriv tilbakemeldingen. Du kan for eksempel fortelle oss om
    • hva du liker eller misliker i appen
    • ting som skaper forvirring eller ikke fungerer
    • nye funksjoner du ønsker deg eller har bruk for
  6. En skjermdump er inkludert som standard. La Google inkludere en skjemdump, slik at det blir enklere for oss å forstå tilbakemeldingen din.
  7. Trykk på Send Send.

Still spørsmål om Google Foto

Du kan også diskutere spørsmål med andre Foto-brukere i de offisielle støtteforumene. Følgende språk støttes:

Engelsk Fransk Tysk
Indonesisk Italiensk Japansk
Portugisisk Russisk Spansk
Thai Tyrkisk Vietnamesisk