Send tilbakemeldinger eller still spørsmål

Fortell oss hva du synes om Google Foto-appen, rapportér støtende innhold, eller still spørsmål om Google Foto.

Still spørsmål om Google Foto

Hvis du har spørsmål, kan du spørre eksperter og andre på forumet, på et av disse språkene:

Engelsk Fransk Tysk
Indonesisk Italiensk Japansk
Koreansk Polsk Portugisisk
Russisk Spansk Thai
Tyrkisk Vietnamesisk

Send tilbakemeldinger til Google Foto-teamet

Send oss en tilbakemelding og fortell oss hva du synes om Google Foto-appen.

1. Øverst til venstre åpner du menyen Meny og velger Send tilbakemelding.
  2. Du kan for eksempel fortelle oss om
    • hva du liker eller misliker i appen
    • ting som er forvirrende eller som ikke fungerer

Hvis du merker av i boksen for å ta med skjermdumper og logger, kan det hjelpe oss med å forstå tilbakemeldingene dine.