Send tilbakemelding eller still spørsmål

Vi er alltid på utkikk etter måter å forbedre Google Foto på, og vi ønsker å høre fra deg. Fortell oss hva du synes om Google Foto-appen, still spørsmål om Google Foto, eller rapporter støtende innhold.

Send tilbakemeldinger til Google Foto-teamet

1. Gå til photos.google.com.
  2. Øverst klikker du på Hjelp og tilbakemelding .
  3. Nederst klikker du på Send tilbakemelding.
  4. Skriv tilbakemeldingen. Du kan for eksempel fortelle oss om
    • hva du liker eller misliker i appen
    • ting som skaper forvirring eller ikke fungerer
    • nye funksjoner du ønsker deg eller har bruk for
  5. En skjermdump er inkludert som standard. La Google inkludere en skjermdump, slik at det blir enklere for oss å forstå tilbakemeldingen din.
  6. Klikk på Send.

Still spørsmål om Google Foto

Du kan også diskutere spørsmål med andre Foto-brukere i de offisielle støtteforumene. Følgende språk støttes:

Engelsk Fransk Tysk
Indonesisk Italiensk Japansk
Koreansk Polsk Portugisisk
Russisk Spansk Thai
Tyrkisk Vietnamesisk