Send tilbakemeldinger eller still spørsmål

Fortell oss hva du synes om Google Foto-appen, rapportér støtende innhold, eller still spørsmål om Google Foto.

Still spørsmål om Google Foto

Hvis du har spørsmål, kan du spørre eksperter og andre på forumet, på et av disse språkene:

Engelsk Fransk Tysk
Indonesisk Italiensk Japansk
Polsk Portugisisk Russisk
Spansk

Send tilbakemeldinger til Google Foto-teamet

Fortell oss hva du synes om Google Foto-appen, ved å sende inn tilbakemelding.

1. Åpne menyen Meny øverst til venstre, og velg Send tilbakemelding.
  2. Du kan for eksempel fortelle oss om
  • hva du liker eller misliker i appen
  • ting som er forvirrende eller som ikke fungerer

Hvis du merker av i boksen for å ta med skjermdumper og logger, kan det hjelpe oss med å forstå tilbakemeldingene dine.

Relaterte sider

Rapportér støtende eller uønskede bilder som er sendt til deg

Hvis noen bruker delbare linker til å sende deg bilder eller videoer som du mener bryter Googles retningslinjer, kan du rapportere vedkommende.

Send rapporter

ALTERNATIV 1: Trakassering, mobbing, hatsk innhold, vold, seksuelt eksplisitt innhold eller nettsøppel

Åpne bildet eller videoen i Google Foto.
  1. Velg Mer øverst til høyre, og deretter Rapportér misbruk
    (Klikk på Logg på hvis du ikke ser ikonet. Du må være pålogget Google-kontoen din for å kunne rapportere noe.)
  2. Velg årsaken til at du vil sende rapporten.
  3. Velg RAPPORTÉR.

ALTERNATIV 2: Bilde av en mindreårig

Hvis du er den mindreårige som vises på bildet, eller hvis du er den mindreåriges foresatte, kan du be om at delingen av det bildet begrenses.

Tiltak vi kan sette i verk

Når vi har mottatt rapporten din, kan det hende vi ser gjennom det aktuelle innholdet og gjør det som måtte være nødvendig. Tiltak vi kan sette i verk:

• begrensning av tilgang til det krenkende innholdet
  • fjerning av det krenkende innholdet
  • begrensning eller oppsigelse av tilgangen til Google-produkter for personen som bryter retningslinjene

Vær oppmerksom på at ting du mener er støtende, ikke nødvendigvis er nettsøppel eller misbruk i henhold til Googles retningslinjer.