Feedback sturen of een vraag stellen

We zoeken altijd manieren om Google Foto's te verbeteren en horen daarom graag van jou. Laat ons weten wat je van de Google Foto's-app vindt, stel vragen over Google Foto's of meld aanstootgevende content.

Feedback verzenden naar het team van Google Foto's

1. Ga naar photos.google.com.
  2. Klik bovenaan op Hulp en feedback .
  3. Klik onderaan op Feedback sturen.
  4. Voer je feedback in. Je kunt ons bijvoorbeeld het volgende laten weten:
    • Wat je wel en niet leuk vindt aan de app
    • Wat je verwarrend vindt of wat niet goed werkt
    • Nieuwe functies die je leuk of nuttig vindt
  5. Er wordt standaard een screenshot toegevoegd. Als je Google toestemming geeft om een screenshot toe te voegen, kunnen we je feedback beter begrijpen.
  6. Klik op Sturen.

Een vraag stellen over Google Foto's

Je kunt ook vragen stellen aan andere Foto's-gebruikers op onze officiële supportforums. Deze talen worden ondersteund:

Engels Frans Duits
Indonesisch Italiaans Japans
Portugees Russisch Spaans
Thai Turks Vietnamees