Feedback verzenden of een vraag stellen

Laat ons weten wat je van de Google Foto's-app vindt, meld aanstootgevende content of stel vragen over Google Foto's.

Een vraag stellen over Google Foto's

Als je vragen hebt, kun je deze in de volgende talen stellen aan experts en andere gebruikers op het forum:

Engels Frans Duits
Indonesisch Italiaans Japans
Koreaans Pools Portugees
Russisch Spaans Thai
Turks Vietnamees

Feedback verzenden naar het team van Google Foto's

Verzend feedback om ons te laten weten wat je van de Google Foto's-app vindt.

1. Open het menu Menu linksboven en selecteer Feedback verzenden.
  2. Je kunt ons bijvoorbeeld het volgende laten weten:
    • Wat je wel en niet leuk vindt aan de app
    • Wat je verwarrend vindt of wat niet goed werkt

Als je het selectievakje voor het toevoegen van screenshots en logboeken hebt aangevinkt, kunnen we beter inzicht krijgen in je feedback.