Palautteen lähettäminen tai kysymyksen esittäminen

Pyrimme jatkuvasti parantamaan Google Kuvia ja kuulemme mielellämme mielipiteesi. Kerro meille, mitä mieltä olet Google Kuvat ‐sovelluksesta, esitä kysymyksiä Google Kuvista tai ilmoita loukkaavasta sisällöstä.

Palautteen lähettäminen Google Kuvat ‑tiimille

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat.
  2. Napauta tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta.
  3. Valitse Ohje ja palaute .
  4. Valitse alareunasta Lähetä palautetta.
  5. Kirjoita palaute. Esimerkkiaiheita:
    • Mistä pidät tai et pidä sovelluksessa
    • Mikä on epäselvää tai ei toimi
    • Mitä uusia ominaisuuksia toivot tai pitäisit hyödyllisinä
  6. Kuvakaappaus sisällytetään oletuksena. Auta Googlea ymmärtämään palautetta antamalla Googlelle lupa sisällyttää kuvakaappaus.
  7. Valitse Lähetä .

Kysymyksen esittäminen Google Kuvista

Voit myös keskustella muiden käyttäjien kanssa virallisilla tukifoorumeillamme. Tuetut kielet ovat:

englanti ranska saksa
indonesia italia japani
portugali venäjä espanja
thai turkki vietnam