Palautteen lähettäminen tai kysymyksen esittäminen

Pyrimme jatkuvasti parantamaan Google Kuvia ja kuulemme mielellämme mielipiteesi. Kerro meille, mitä mieltä olet Google Kuvat ‐sovelluksesta, esitä kysymyksiä Google Kuvista tai ilmoita loukkaavasta sisällöstä.

Palautteen lähettäminen Google Kuvat ‑tiimille

1. Siirry osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse yläreunasta Ohje ja palaute .
  3. Valitse alareunasta Lähetä palautetta.
  4. Kirjoita palaute. Esimerkkiaiheita:
    • Mistä pidät tai et pidä sovelluksessa
    • Mikä on epäselvää tai ei toimi
    • Mistä uusista ominaisuuksista pitäisit tai olisi hyötyä
  5. Suosittelemme lisäämään kuvakaappauksen, jotta ymmärrämme palautteesi paremmin.
  6. Klikkaa Lähetä.

Kysymyksen esittäminen Google Kuvista

Voit myös keskustella muiden käyttäjien kanssa virallisilla tukifoorumeillamme. Tuetut kielet ovat:

englanti ranska saksa
indonesia italia japani
korea puola portugali
venäjä espanja thai
turkki vietnam