Send feedback, eller stil et spørgsmål

Vi er altid på udkig efter måder at forbedre Google Fotos på, og vi vil meget gerne høre fra dig. Fortæl os, hvad du synes om Google Fotos-appen, stil spørgsmål om Google Fotos, eller rapportér stødende indhold.

Send feedback til Google Fotos-teamet

1. Gå til photos.google.com.
  2. Øverst skal du klikke på Hjælp og feedback .
  3. Klik på Send feedback nederst.
  4. Angiv din feedback. Du kan blandt andet fortælle os:
    • Hvad du kan lide eller ikke lide ved appen
    • Om ting, der er forvirrende eller ikke virker
    • Om nye funktioner, som du gerne vil have, eller som du finder nyttige
  5. Der er som standard inkluderet et screenshot. Hvis du giver Google tilladelse til at inkludere et screenshot, er det nemmere for os at forstå din feedback.
  6. Klik på Send.

Stil et spørgsmål om Google Fotos

Du kan også diskutere med andre brugere af Fotos i vores officielle supportfora. De understøttede sprog er:

Engelsk Fransk Tysk
Indonesisk Italiensk Japansk
Portugisisk Russisk Spansk
Thai Tyrkisk Vietnamesisk