Enviar suggeriments o fer una pregunta

Explica'ns què et sembla l'aplicació Google Fotos, informa'ns de contingut ofensiu o fes preguntes sobre Google Fotos.

Fer una pregunta sobre Google Fotos

Si tens dubtes, pots fer preguntes als experts i a altres participants del fòrum en aquests idiomes:

Anglès Francès Alemany
Indonesi Italià Japonès
Coreà Polonès Portuguès
Rus Espanyol Tai
Turc Vietnamita

Enviar suggeriments a l'equip de Google Fotos

Envia'ns suggeriments per explicar-nos què et sembla l'aplicació Google Fotos.

1. A la part superior esquerra, obre Menú Menú i, a continuació, selecciona Envia suggeriments.
  2. Per exemple, ens pots explicar el següent:
    • Què t'agrada de l'aplicació i què no.
    • Quines parts no són clares o no funcionen bé.

Si marques la casella per incloure captures de pantalla i registres, ens ajudaràs a entendre millor els teus suggeriments.