Tilføj, rediger eller fjern en placering fra et foto

Dit foto har muligvis en placering, hvis:

• Kameraets GPS gemmer din placering.
  • Google Fotos angiver måske en estimeret placering ved hjælp af oplysninger som for eksempel Google Placeringshistorik (hvis funktionen er slået til), som gemmes på din Google-konto. Tjek Google Placeringshistorik. Du kan redigere eller fjerne en placering, som Google Fotos har estimeret.
  • Du har tilføjet en placering.

Tilføj et sted

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Åbn fotoet eller videoen.
  3. Klik på Oplysninger Oplysninger efterfulgt af Hvor blev fotoet taget?
  4. Tilføj eller vælg en placering.

Rediger eller fjern en placering

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Åbn fotoet eller videoen.
  3. Klik på Oplysninger Oplysninger
  4. Klik på Mere Mere ud for placeringen efterfulgt af Rediger Rediger.
  5. Tilføj eller vælg placeringen. Du kan også vælge "Ingen placering" for at fjerne placeringen.

Du kan også redigere placeringen for ​​flere fotos ved at vælge dem efterfulgt af Mere Mere efterfulgt af Rediger placering.

Vigtige oplysninger om redigering af en placering

• Du kan redigere en placering, som du har tilføjet, eller som Google Fotos har estimeret.
  • Når du redigerer den placering, der blev gemt af kameraets GPS, erstatter den placeringen, men uden at slette den. Den oprindelige placering, der blev gemt af kameraets GPS vises kun, når du downloader fotoet eller deler det med andre apps. Den tilføjede placering deles kun i Google Fotos.

Del et foto med en placering

Disse situationer opstår kun, hvis du ikke forhindrer folk i at se placeringen af ​​dine fotos. Nedenfor kan du få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine indstillinger.

• Hvis du føjer et sted til et foto og derefter deler fotoet med en person i Google Fotos, deler du også placeringen.
  • Hvis du deler et foto med en placering, som Google Fotos har estimeret, deles placeringen ikke.
  • Hvis du har ændret en placering, som din enhed har estimeret, og derefter deler fotoet i Google Fotos, vises den ændrede placering.
  • Hvis du har ændret en placering, som blev gemt af kameraets GPS, og derefter deler fotoet med andre apps eller downloader det, kan du muligvis se den oprindelige placering, som blev gemt af kameraets GPS.

Undgå, at folk kan se placeringen af dine fotos

Når du deler et foto ved hjælp af et link, deles placeringen af ​​dit foto muligvis, hvis du tilføjede den, eller hvis den blev føjet til fotoet af kameraets GPS.

Stop med at dele placeringsoplysninger

1. Gå til photos.google.com/settings på din computer.
  2. Klik på Deling Pil ned.
  3. Slå Fjern geografisk placering i elementer, der er delt via link til. Alt det, du deler ved hjælp af et link, har ikke placeringsoplysningerne.

Bemærk!

• Hvis du deler et foto eller en video på en anden måde, f.eks. ved at downloade det eller sende det via mail til en person, har elementet stadig den placering, som kameraets GPS eventuelt har tilføjet.
  • Hvis du allerede har delt fotoet eller videoen ved hjælp af et link, inden du ændrede denne indstilling, viser elementet placeringsoplysningerne.
  • Selvom et foto eller en video ikke har nogen placeringsoplysninger, kan enhver muligvis estimere placeringen.