Tilføj, rediger eller fjern en placering fra et billede

Dit billede har muligvis en placering, hvis:

• Din enhed gemmer din placering.
  • Du har tilføjet en placering.
  • Google Fotos estimerer en placering ved hjælp af oplysninger som for eksempel Google Placeringshistorik, som gemmes på din Google-konto, eller vartegn, som registreres på dit billede, f.eks. Eiffeltårnet.

Tilføj et sted

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Åbn billedet eller videoen.
  3. Klik på Oplysninger Oplysninger og derefter Hvor blev billedet taget?
  4. Tilføj eller vælg en placering.

Rediger eller fjern en placering

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Åbn billedet eller videoen.
  3. Klik på Oplysninger Oplysninger
  4. Ud for placeringen skal du klikke på Mere Mere og derefter Rediger Rediger.
  5. Tilføj eller vælg placeringen. Du kan også vælge "Ingen placering" for at fjerne placeringen.

Du kan også redigere placeringen for ​​flere billeder på én gang: Markér billederne og derefter Mere Mere og derefter Rediger placering.

Vigtige oplysninger om redigering af en placering

• Du kan redigere en placering, som du har tilføjet, eller som Google Fotos har estimeret.
  • Når du redigerer den placering, der blev gemt af kameraets GPS, erstatter den placeringen, men uden at slette den. Den oprindelige placering, der blev gemt af kameraets GPS vises kun, når du downloader billedet eller deler det med andre apps. Den tilføjede placering deles kun i Google Fotos.

Del et billede med en placering

Disse situationer opstår kun, hvis du ikke forhindrer folk i at se placeringen af ​​dine billeder. Nedenfor kan du få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine indstillinger.

• Hvis du føjer et sted til et billede og derefter deler det med en person i Google Fotos, deler du også placeringen.
  • Hvis du deler et billede med en placering, som Google Fotos har estimeret, deles placeringen ikke.
  • Hvis du har ændret en placering, som din enhed har estimeret, og derefter deler billedet i Google Fotos, vises den ændrede placering.
  • Hvis du har ændret en placering, som blev gemt af kameraets GPS, og derefter deler billedet med andre apps eller downloader det, kan du muligvis se den oprindelige placering, som blev gemt af kameraets GPS.

Undgå, at folk kan se placeringen af dine billeder

Når du deler et billede ved hjælp af et link, deles placeringen af ​​dit billede muligvis, hvis du tilføjede den, eller hvis den blev føjet til billedet af kameraets GPS.

Stop med at dele placeringsoplysninger

1. Gå til photos.google.com/settings på din computer.
  2. Klik på Deling Pil ned.
  3. Aktivér Fjern geografisk placering i elementer, der er delt via link. Alt det, du deler ved hjælp af et link, har ikke placeringsoplysningerne.

Bemærk!

• Hvis du deler et billede eller en video på en anden måde, f.eks. ved at downloade det eller sende det via mail til en person, har elementet stadig den placering, som kameraets GPS eventuelt har tilføjet.
  • Hvis du allerede har delt billedet eller videoen ved hjælp af et link, inden du ændrede denne indstilling, viser elementet placeringsoplysningerne.
  • Selvom et billede eller en video ikke har nogen placeringsoplysninger, kan enhver muligvis estimere placeringen.

Placering vises muligvis stadig, hvis du:

• Allerede har delt billedet eller videoen ved hjælp af et link, inden du foretog en ændring af dine indstillinger.
  • Deler et billede eller video på en anden måde, f.eks. ved at downloade og maile elementet til en person. Herefter vises den oprindelige placering, som er gemt af din enhed, uden eventuelle ændringer, du har foretaget i Google Fotos.