Forstå placeringer, og rediger dem

Dit billede har muligvis en placering, hvis:

• Din enhed gemmer din placering.
  • Du har tilføjet en placering.
  • Google Fotos estimerer en placering ved hjælp af oplysninger som for eksempel Google Placeringshistorik, som gemmes på din Google-konto, eller vartegn, som registreres på dit billede, f.eks. Eiffeltårnet.

Tilføj en placering

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Åbn billedet eller videoen.
  3. Klik på Oplysninger Oplysninger og derefter Hvor blev billedet taget?
  4. Tilføj eller vælg en placering.

Rediger eller fjern en placering

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Åbn billedet eller videoen.
  3. Klik på Oplysninger Oplysninger
  4. Ud for placeringen skal du klikke på Mere Mere og derefter Rediger Rediger.
  5. Tilføj eller vælg placeringen.
  6. Klik på Ingen placering for at fjerne placeringen.

Du kan også redigere placeringen af flere billeder: Vælg dine billeder. Klik på Mere Mere og derefter Rediger placering.

Del et billede med en placering

Når du deler et billede ved hjælp af et link, deles placeringen af dit billede muligvis, hvis du har tilføjet eller ændret den, eller hvis den blev estimeret af din enhed.

Følgende situationer opstår, hvis du ikke forhindrer personer i at se placeringen af dine billeder

• Hvis du føjer en placering til et billede, og derefter deler det med en person i Google Fotos, deler du også placeringen.
  • Hvis din enhed estimerede en placering, og du delte billede i Google Fotos, viser det den placering, der blev estimeret af din enhed.
  • Hvis du har redigeret en placering, som din enhed har estimeret, og derefter deler billedet i Google Fotos, viser billedet den ændrede placering.
  • Hvis du har delt et billede med en placering, som Google Fotos har estimeret, og du derefter deler billedet i Google Fotos, så deles den estimerede placering ikke.

Undgå, at personer kan se placeringen af dine billeder

1. Gå til photos.google.com/settings på din computer.
  2. Klik på Deling
  3. Aktivér Fjern geoplacering i elementer, som deles via link. Alt det, du deler ved hjælp af et link, har ikke placeringsoplysninger.

Placering vises muligvis stadig, hvis du:

• Allerede har delt billedet, videoen eller albummet ved hjælp af et link, inden du ændrede dine indstillinger.
  • Deler et billede eller en video på en anden måde, f.eks. ved at downloade og maile elementet til en person. Herefter vises den oprindelige placering, som er gemt af din enhed, uden eventuelle ændringer, du har foretaget i Google Fotos.