Entendre les ubicacions i editar-les

És possible que les teves fotos incloguin una ubicació en els casos següents:

• Si el dispositiu desa la ubicació.
  • Si la hi has afegit tu.
  • Google Fotos pot estimar una ubicació a partir d'informació com l'historial d'ubicacions de Google, que s'emmagatzema al teu Compte de Google, o mitjançant els punts de referència que detecti a la teva foto, com ara la Torre Eiffel.

Afegir o editar una ubicació

Actualment, no pots afegir ni editar una ubicació des d'un iPhone o un iPad, però sí que ho pots fer des de l'ordinador. A la part superior, toca Ordinador.

Suprimir la ubicació estimada d'una foto

Per suprimir les ubicacions estimades per Google Fotos, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Obre la foto o el vídeo en qüestió.
  3. Al costat de la ubicació, fes clic a Més Més i, a continuació, Informació.
  4. Toca Sense ubicació.

Compartir una foto amb ubicació

En compartir una foto mitjançant un enllaç, és possible que la ubicació de la foto es comparteixi si l'has afegit o canviat tu o si el dispositiu l'ha estimat.

Les situacions que s'indiquen a continuació es produeixen si no impedeixes que altres persones vegin la ubicació de les teves fotos

• Si afegeixes una ubicació a una foto i la comparteixes amb algú a Google Fotos, també en compartiràs la ubicació.
  • Si el dispositiu ha estimat una ubicació i després comparteixes la foto a Google Fotos, es mostrarà la ubicació estimada.
  • Si edites la ubicació estimada pel teu dispositiu i després comparteixes la foto a Google Fotos, es mostrarà la ubicació editada.
  • Si has compartit una foto amb una ubicació estimada per Google Fotos i després comparteixes aquesta foto a Google Fotos, la ubicació estimada no es compartirà.

Impedir que altres persones vegin la ubicació de les teves fotos

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Suprimeix la ubicació geogràfica dels elements compartits amb un enllaç. Tot el que comparteixis mitjançant un enllaç no inclourà la ubicació.

És possible que la ubicació també es mostri en els casos següents:

• Si ja has compartit la foto, el vídeo o l'àlbum amb un enllaç abans de canviar la configuració.
  • Si comparteixes una foto o un vídeo d'una altra manera, com ara baixant-los i enviant-los a algú per correu electrònic. En aquest cas, es mostrarà la ubicació original que ha desat el dispositiu sense els canvis que hagis pogut fer a Google Fotos.