Cercar i editar les ubicacions de les fotos i obtenir-ne més informació

Pots utilitzar les ubicacions de les teves fotos per organitzar-les, cercar-les i explorar-les en funció del lloc on les has fet.

És possible que les teves fotos incloguin una ubicació en els casos següents:

• La càmera del dispositiu ha desat la teva ubicació amb la foto.
  • Has afegit una ubicació.
  • Google Fotos estima la teva ubicació a partir d'informació com ara l'historial d'ubicacions de Google o els punts de referència detectats a la foto.

Afegir una ubicació

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Obre la foto o el vídeo en qüestió.
  3. Fes clic a Informació Informació i després On s'ha fet?
  4. Afegeix o selecciona una ubicació.

Editar o suprimir una ubicació

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Obre la foto o el vídeo en qüestió.
  3. Fes clic a Informació Informació
  4. Al costat de la ubicació, fes clic a Més Més i després Edita Edita.
  5. Afegeix o selecciona la ubicació.
  6. Per suprimir la ubicació, fes clic a Sense ubicació.

També pots editar la ubicació de diverses fotos. Per fer-ho, selecciona les fotos, fes clic a Més Més i després Edita la ubicació.

Compartir una foto amb ubicació

Si comparteixes una foto amb Google Fotos, és possible que la ubicació es comparteixi si l'has afegit o canviat tu o si el dispositiu n'ha fet una estimació.

Les situacions que s'indiquen a continuació es produeixen si no impedeixes que altres persones vegin la ubicació de les teves fotos

• Si afegeixes una ubicació a una foto i la comparteixes amb algú a Google Fotos, també en compartiràs la ubicació.
  • Si el dispositiu ha estimat una ubicació i després comparteixes la foto a Google Fotos, es mostrarà la ubicació estimada.
  • Si edites la ubicació estimada pel teu dispositiu i després comparteixes la foto a Google Fotos, es mostrarà la ubicació editada.
  • Si has compartit una foto amb una ubicació estimada per Google Fotos i després la comparteixes a Google Fotos, la ubicació estimada no es compartirà.

Amagar les ubicacions de les fotos a altres persones

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com/settings.
  2. A la part superior, fes clic a Compartició quadre d.
  3. Activa l'opció Amaga les dades d'ubicació de les fotos

Els àlbums, les converses i els enllaços nous o els elements que comparteixis amb un col·laborador no inclouran dades sobre la ubicació.

Aquesta opció de configuració no afectarà les converses ni els àlbums compartits en què ja hagis contribuït. Això tampoc no afecta les fotos o els vídeos que comparteixis de manera diferent, com ara quan els baixes i els envies per correu electrònic a algú. En aquest cas, la ubicació original que ha desat el dispositiu es mostra sense els canvis que hagis fet a Google Fotos.

Encara que amaguis la ubicació de les teves fotos a les altres persones, és possible que puguin endevinar-la a partir dels punts de referència de la foto.