Dela foton och videoklipp

Du kan dela foton, videoklipp, album och filmer med vem som helst, även om de inte använder Google Foto-appen.

Dela foton och videoklipp

1. Öppna Google Foto-appen .
  2. Tryck på fotot, albumet eller filmen för att dela.
  3. Tryck på Dela .
  4. Ange eller välj namn, telefonnummer eller e-postadress.

Andra sätt att dela

Du kan även:

• Dela till en annan app.
  • Trycka på Kopiera länk eller Skapa länk om du vill skicka någon en länk.
  • Trycka på Delat album om du vill skapa ett album som alla kan lägga till i.

Tänk på det här

1. Kontakter som har den här ikonen på sin profilbild använder appen Google Foto. Om du Skickar via Google Foto:​
    • De får en avisering i appen.
    • Deras profilbild läggs till i albumet och är nedtonad tills de har visat albumet.
    • Du kan bara göra detta om du har interagerat med dem via Googles tjänster.
    • De kan också visas med den här ikonen  om deras telefonnummer är anslutet till deras Google-konto och om du har lagt till det i Google Kontakter.
  2. Om du delar till ett telefonnummer eller en e-postadress:
    • De får en länk till albumet, via SMS eller e-post, beroende på hur det delades.
    • En generisk profilbild läggs till i albumet och är nedtonad tills de har visat albumet.
    • Om de går med i albumet ändras deras profilbild till deras profilbild för Google-kontot.
  3. Alla som har den delade länken kan se albumet. Ta reda på mer om hur du ändrar delningsalternativen.

Se album som du har delat eller gått med i

1. Öppna appen Google Foto
  2. Tryck på Album och sedan Delat.

Så här ser du personer som du har har delat ett album med:

1. Öppna fotot, videon eller albumet som du har du delat.
  2. Tryck på Mer Mer och sedan Delningsalternativ.

Andrea är fotoexpert och har skrivit den här hjälpsidan. Hjälp henne att förbättra den här artikeln genom att lämna feedback nedan.