Dela foton och videoklipp

Du kan dela foton, videoklipp, album, filmer och berättelser med vem som helst, även om de inte använder Google Foto-appen.

Dela foton eller videoklipp

Android-app
  1. Öppna Google Foto-appen .
  2. Tryck och håll nere på ett foto för att markera det.
  3. Markera resten av de objekt du vill dela.
  4. Längst upp till höger trycker du på delningsikonen .
  5. Bestäm hur du vill dela. Du kan markera en app eller välja Hämta länk om du vill skicka någon en länk.
iOS-appen
  1. Öppna Google Foto-appen .
  2. Tryck och håll nere på ett foto för att markera det.
  3. Markera resten av de objekt du vill dela.
  4. Längst upp till höger trycker du på delningsikonen .
  5. Bestäm hur du vill dela. Du kan markera en app eller välja Kopiera länk till urklipp om du vill skicka någon en länk.
Dator
  1. Öppna photos.google.com.
  2. Placera markören över fotot eller videoklippet som du vill dela. Klicka på bockmarkeringen .
  3. Markera andra foton som du vill dela.
  4. Längst upp till höger klickar du på delningsikonen .
  5. Bestäm hur du vill dela. Du kan använda ett socialt nätverk eller välja Hämta delningsbar länk om du vill skicka en länk till någon.

Dela ett album, en berättelse eller film

Android-app
  1. Öppna Google Foto-appen .
  2. Öppna albumet, berättelsen eller filmen som du vill dela.
  3. Tryck på delningsikonen .
  4. Bestäm hur du vill dela. Du kan markera en app eller välja Hämta länk om du vill skicka någon en länk.
iOS-appen
  1. Öppna Google Foto-appen .
  2. Öppna albumet, berättelsen eller filmen som du vill dela.
  3. Tryck på delningsikonen .
  4. Bestäm hur du vill dela. Du kan markera en app eller välja Kopiera länk till urklipp om du vill skicka någon en länk.
Dator
  1. Öppna photos.google.com.
  2. Öppna albumet, berättelsen eller filmen som du vill dela.
  3. Klicka på symbolen Dela .
  4. Bestäm hur du vill dela. Du kan använda ett socialt nätverk eller välja Hämta delningsbar länk om du vill skicka en länk till någon.

Andrea är fotoexpert och har skrivit den här hjälpsidan. Hjälp henne att förbättra den här artikeln genom att lämna feedback nedan.