Dela foton och videoklipp

Du kan dela foton, videoklipp, album och filmer med vem som helst, även om de inte använder Google Foto-appen. Så här delar du foton på Google Foto:

1. Öppna Google Foto-appen .
  2. Tryck och håll nere på ett objekt för att markera det och lägg sedan till andra objekt.
  3. Tryck på Dela .
  4. Välj hur du vill dela:
    • Till en app.
    • Skapa länk om du vill skicka någon en länk.
    • Delat album om du vill skapa ett album som alla kan lägga till i.

Relaterad sida

Andrea är fotoexpert och har skrivit den här hjälpsidan. Hjälp henne att förbättra den här artikeln genom att lämna feedback nedan.