Dela foton och videoklipp

Du kan dela foton, videoklipp, album, filmer och berättelser med vem som helst, även om de inte använder Google Foto-appen.

Mobilapp
  1. Öppna Google Foto-appen .
    • Så här delar du enskilda foton eller videoklipp: Tryck och håll nere på ett objekt för att välja det > välj andra objekt om du vill
    • Om du vill dela ett album, en händelse eller en film: Öppna albumet, händelsen eller filmen.
  2. Tryck på Dela högst upp:
    • Android:
    • iOS:
  3. Välj hur du vill dela:
    • Till en app.
    • Kopiera länk eller Skapa länk om du vill skicka någon en länk.
    • Delat album om du vill skapa ett album som alla kan lägga till i.
Dator
  1. Öppna photos.google.com.
    • Om du vill dela enskilda foton eller videoklipp: Placera markören över ett foto eller videoklipp. Klicka på bockmarkeringen  > välj andra objekt.
    • Om du vill dela ett album, en händelse eller en film: Öppna albumet, händelsen eller filmen.
  2. Klicka på Dela .
  3. Välj hur du vill dela:
    • Till ett socialt nätverk.
    • Hämta länk om du vill skicka någon en länk.
    • Delat album om du vill skapa ett album som alla kan lägga till i.

Relaterade ämnen

Andrea är fotoexpert och har skrivit den här hjälpsidan. Hjälp henne att förbättra den här artikeln genom att lämna feedback nedan.