Kuvien ja videoiden jakaminen

Voit jakaa kuvia, videoita, albumeita ja elokuvia kenelle tahansa, myös muille kuin Google Kuvat ‑sovelluksen käyttäjille.

Muille jakaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Vie kohdistin kuvan tai videon päälle ja klikkaa Valitse Valmis.
  4. Valitse Jaa Jaa.
  5. Valitse Vastaanottaja ja valitse henkilöt, joille haluat jakaa.
  6. Lisää halutessasi viesti ja valitse sitten Lähetä. Voit hallinnoida viestejä toimintalokissa
  7. Valitse Lähetä Lähetä

Jos haluat jakaa albumin, avaa se. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Jaa albumi

Huom. Jos jaat albumin, johon kasvoryhmien kuvat lisätään automaattisesti, kuvat näkyvät kaikille heti käyttäjille, joilla on linkki albumiin.

Jakaminen Facebookissa tai muissa sovelluksissa

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Vie kohdistin kuvan tai videon päälle ja klikkaa Valitse Valmis. Voit myös valita muita kohteita tai avata albumin tai elokuvan.
  3. Valitse Jaa Jaa.
  4. Lähetä linkki tai valitse sovellus jakamista varten.

Mitä tapahtuu, kun jaat sisältöä

1. Kontaktit, joiden profiilikuvassa on kuvake Kuvat, käyttävät Google Kuvat ‑sovellusta. Jos lähetät Google Kuvien kautta:​
    • Henkilö saa sovelluksen sisäisen ilmoituksen.
    • Albumiin lisätään henkilön profiilikuva, joka näkyy haalistuneena, kunnes hän on nähnyt albumin.
    • Voit tehdä tämän vain, jos olet ollut henkilöön yhteydessä Googlen palveluiden kautta.
    • Kuvake Kuvat voi näkyä kontaktin kohdalla myös, jos hän on yhdistänyt puhelinnumeronsa Google-tiliinsä ja olet lisännyt sen Google-yhteystietoihisi.
  2. Jos jaat kohteen sähköpostiosoitteeseen:
    • Henkilö saa linkin albumiin sähköpostilla.
    • Albumiin lisätään yleinen profiilikuva, joka näkyy haalistuneena, kunnes henkilö klikkaa linkkiä ja näkee albumin.
    • Jos henkilö liittyy albumiin, hänen profiilikuvakseen vaihdetaan hänen Google-tilinsä profiilikuva.
  3. Saat sovelluksen sisäisen ilmoituksen, kun henkilö näkee albumin.
  4. Kaikki, joille linkki on jaettu, näkevät albumin. Tutustu jakamisasetusten muuttamiseen.

Mitä tapahtuu, kun sinulle jaetaan sisältöä

1. Saat sähköpostin tai sovelluksen sisäisen ilmoituksen. Ilmoituksen tyyppi riippuu siitä, miten sisältö jaettiin.
  2. Kun klikkaat linkkiä nähdäksesi albumin, profiilikuvasi albumissa kirkastuu ja jakajalle lähetetään ilmoitus. Lisätietoja siitä, miten poistua albumista.
  3. Jos sinulle on jaettu albumi sähköpostitse tai puhelinnumeroon ja liityt albumiin, profiilikuvaksesi vaihdetaan Google-tilisi profiilikuva.
  4. Lue lisää siitä, kuka voi jakaa sinulle sisältöä.
  5. Jos luulet jonkun lähettävän sinulle roskasisältöä, voit estää henkilön tai tehdä hänestä ilmoituksen.

Kaikkien kuvien jakaminen toiselle tilille

Ehdotetusta jaosta jakaminen

Niiden albumien tarkasteleminen, jotka olet jakanut tai joiden käyttäjäksi olet liittynyt

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Jakaminen.
  3. Jakaminen-kohdassa näet jaetut albumisi ja jakamistoimintasi, kuten kommentit ja äskettäin lisätyt kuvat. Uusi jakamistoiminto näkyy lihavoituna.

Katso, kenelle olet jakanut albumin:

1. Avaa jakamasi kuva, video tai albumi.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset