Del billeder og videoer

Du kan dele billeder, videoer, album og film med alle, også selvom de ikke bruger Google Fotos-appen.

I et delt album kan alle tilføje billeder og videoer, indtil albummet når 20.000 elementer i alt.

Bemærk! Hvis du har et stort album, er visse funktioner muligvis ikke tilgængelige.

Du kan altid ophæve delingen af et album igen. Få flere oplysninger om, hvordan du stopper med at dele et album.

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

Del med andre

Du kan dele med familie, venner eller andre personer, hvis de er på din liste over kontaktpersoner, eller ved at tilføje deres telefonnummer eller mailadresse.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Vælg et foto, et album eller en film.
  4. Tryk på Del Del.
  5. Tryk på Angiv et navn, et telefonnummer eller en mail, eller vælg personer, du vil dele med. Hvis du er en del af en familie på Google med mindst 2 andre medlemmer, skal du vælge Familiegruppe for at dele med dine familiemedlemmer.
  6. Du kan tilføje en besked. Tryk derefter på Send. Gå til din aktivitetshistorik for at administrere disse beskeder.

Bemærk! Hvis du deler et album, der automatisk tilføjer billeder af ansigtsgrupper, kan alle med albumlinket se billederne, efterhånden som de tilføjes.

Del på Facebook eller i andre apps

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg et foto, et album eller en film, du vil dele.
  3. Tryk på Del Del.
  4. Vælg en app, du vil dele med. Skub op for at se flere apps. Du kan også sende et link.

Hvad sker der, når du deler?

1. Når en kontakt har ikonet Fotos på sit profilbillede, bruger vedkommende appen Google Fotos. Der sker følgende, hvis du sender via Google Fotos:​
    • Vedkommende får en underretning i appen.
    • Vedkommendes profilbillede føjes til albummet og vises udtonet, indtil vedkommende ser albummet.
    • Du kan kun gøre dette, hvis du har interageret med vedkommende via Google-tjenester.
    • Ikonet Fotos vises muligvis også, hvis kontaktens telefonnummer er knyttet til vedkommendes Google-konto, og du har føjet nummeret til dine Google-kontakter.
  2. Der sker følgende, hvis du deler med et telefonnummer eller en mailadresse:
    • Den, du deler med, får et link til albummet via sms eller mail, alt efter hvordan det er blevet delt.
    • Et generisk profilbillede føjes til albummet og vises udtonet, indtil vedkommende klikker på linket og ser albummet.
    • Hvis vedkommende deltager i albummet, ændres vedkommendes profilbillede, og profilbilledet på vedkommendes Google-konto anvendes.
  3. Du får en underretning i appen, når vedkommende ser albummet.
  4. Alle, som har det delte link, kan se albummet. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine Indstillinger for deling.

Hvad der sker, når nogen deler med dig?

1. Alt efter hvordan elementet blev delt, modtager du muligvis en mail, sms-besked eller underretning i appen.
  2. Når du trykker på et link for at se albummet, lyser dit profilbillede op i albummet, og der sendes en underretning til den, der har delt indholdet. Få flere oplysninger om, hvordan du forlader et album.
  3. Hvis en anden person har delt med dig via en mailadresse eller et telefonnummer, og du deltager i albummet, ændres dit profilbillede til det foto, du bruger på din Google-konto.
  4. Få flere oplysninger om, hvem der kan dele med dig.
  5. Hvis du mener, at en person spammer dig, kan du blokere eller rapportere vedkommende.

Fjern en invitation til at se fotos

Hvis du er blevet inviteret via et telefonnummer eller en mailadresse, du kan afvise en persons invitation til at se vedkommendes fotos.

1. Tryk på Mere Mere på invitationen.
  2. Vælg Valgmuligheder for deling.
  3. Tryk på Fjern invitation.

Del alle fotos med en anden konto

Del indhold fra en foreslået deling

Se album, du har delt eller deltager i

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Deling forneden.
  3. Under "Opret en ny deling" kan du se dine delte album og din delingsaktivitet, f.eks. kommentarer og billeder, du har tilføjet for nylig. Nye delingsaktiviteter vises med fed.

Sådan ser du de personer, du har delt et album med:

1. Åbn billedet, videoen eller albummet, du har delt.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Valgmuligheder