Compartir fotos i vídeos

Pots compartir fotos, vídeos, vídeos de moments i àlbums amb qualsevol dels teus contactes, encara que no facin servir l'aplicació Google Fotos.

Abans de començar

Compartir fotos i vídeos en una conversa

Pots compartir elements directament amb qualsevol persona que tingui un Compte de Google si forma part dels teus contactes o bé cercant la seva adreça electrònica o el seu número de telèfon. Per a la resta de casos, pots crear un enllaç per compartir els elements.

Si el número de telèfon del contacte no està associat al seu Compte de Google, pots ajudar-lo a trobar-te i a connectar amb tu. Si el contacte no té un Compte de Google, pots enviar-li un enllaç o compartir els elements amb una altra aplicació.

Per compartir elements amb altres persones en una conversa, segueix aquests passos:

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Selecciona una foto, un àlbum o un vídeo.
  4. Toca Comparteix Comparteix.
  5. A "Envia a Google Fotos", selecciona les persones amb qui vols compartir l'element.
    • Per compartir-lo amb una sola persona, toca el seu nom.
    • Per cercar algú concret, toca Cerca . Introdueix-ne el nom, el número de telèfon o l'adreça electrònica.
    • Per compartir l'element amb més d'una persona, selecciona diversos contactes.
    • (Opcional) Afegeix un missatge que acompanyi el contingut multimèdia compartit.
    • Google fa suggeriments en funció de les teves interaccions. Obtén més informació sobre els suggeriments.
  6. Per compartir l'element, toca Envia. D'aquesta manera, es crearà una conversa on tu i les persones amb qui has compartit elements podreu afegir més fotos, vídeos, comentaris i m'agrades amb el pas del temps.

Consells:

• Les converses tenen un límit de 20.000 fotos.
  • Per amagar un contacte suggerit per compartir-hi contingut, mantén premuda la foto de perfil i toca Amaga el suggeriment. Per tornar-lo a trobar per compartir-hi contingut més endavant, toca Cerca , escriu el seu nom i toca Mostra els suggeriments amagats.

També pots compartir automàticament tota la biblioteca amb algú.

Crear un àlbum compartit
  1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part inferior, toca Fotos.
  4. Selecciona fotos o vídeos per a l'àlbum.
  5. A la part superior, toca Afegeix Afegeix
  6. Toca Àlbum compartit.
  7. Introdueix un títol per a l'àlbum.
  8. Quan hagis completat l'àlbum, toca Comparteix
  9. Selecciona amb qui vols compartir l'àlbum.

Important:

Enviar un enllaç o compartir elements amb altres aplicacions
  1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Selecciona una foto, un àlbum o un vídeo.
  4. Toca Comparteix Comparteix.
  5. A "Comparteix amb aplicacions", selecciona una altra aplicació per compartir els elements. Llisca cap a l'esquerra per trobar més aplicacions.
  6. Per crear i compartir un enllaç, toca Crea un enllaç.

Tothom que té l'enllaç compartit pot veure l'àlbum. Obtén informació sobre com pots canviar les opcions de compartició.

Gestionar i revisar les converses i els àlbums o sortir-ne

Cercar àlbums i converses que has compartit
  1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca Compartició .
    • Important: per a alguns usuaris, l'opció Compartició es troba a la part inferior.
  3. Pots accedir als teus àlbums compartits i a la teva activitat relacionada amb el contingut compartit, com ara els comentaris i les fotos afegides recentment. L'activitat nova es mostrarà en negreta.
Revisar un àlbum
  1. Obre l'àlbum que has compartit.

2. Fes clic a Més Més i, a continuació, Opcions.

Sortir d'un àlbum

Si surts d'un àlbum compartit, se suprimiran tots els vídeos, els comentaris, els m'agrades i les fotos que hi hagis afegit.

Per sortir d'un àlbum:

1. Fes clic a l'àlbum.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Surt de l'àlbum.
Sortir d'una conversa

Si surts d'una conversa compartida, se suprimiran tots els vídeos, els comentaris, els m'agrades i les fotos que hi hagis afegit.

Per sortir d'una conversa:

1. Toca la conversa.
  2. A la part superior, toca Més Més i, a continuació, Opcions.
  3. Al costat del teu nom, toca Surt.

Remove people or items from albums & conversations

Suprimir algú d'un àlbum

Suprimir algú d'un àlbum

Has de ser el propietari de l'àlbum per poder suprimir-ne algú.

1. Obre l'àlbum que vulguis.
  2. Fes clic a Més Més i, a continuació, Opcions.
  3. Desplaça't per cercar el contacte que vols suprimir.
  4. Fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix aquesta persona.
Suprimir fotos i vídeos

Pots suprimir les fotos i els vídeos que hagis afegit a converses i àlbums compartits.

Per suprimir fotos i vídeos:

1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic a la foto o al vídeo.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.
Suprimir comentaris i m'agrades

Per suprimir comentaris i m'agrades:

1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic al comentari o al m'agrada.
  2. Fes clic a Suprimeix.

Learn about what happens when you share photos & videos

Què passa quan comparteixes elements
  • Quan envies elements a un contacte a Google Fotos:
    • Els contactes amb qui has compartit elements rebran una notificació a l'aplicació i una notificació automàtica de l'aplicació. Els elements compartits es mostren a la pàgina Compartit.
    • Si hi comparteixes una conversa nova o un àlbum nou, també reben una notificació per correu electrònic.
    • S'afegeix la inicial o la foto de perfil del seu compte a l’àlbum o a la conversa i es mostrarà atenuada fins que no els hagin vist.
    • Quan hagin vist l'àlbum o la conversa, es mostrarà la inicial o la foto de perfil del seu compte a la visualització d'activitat al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que han vist més recentment.
    • Si s’uneixen a un àlbum compartit o afegeixen m'agrades, comentaris o fotos a àlbums compartits o converses, la seva imatge de perfil es canvia per la inicial o la foto de perfil del seu compte.
  • Quan afegeixes fotos o vídeos a àlbums o converses, la inicial o la foto de perfil del teu compte es mostra al costat de les fotos que has afegit més recentment.
  • Si comparteixes un vídeo que has gravat completament o parcialment a càmera lenta, és possible que altres persones puguin veure qualsevol part del vídeo a una velocitat més lenta al seu reproductor.
  • Si edites una foto que havies compartit anteriorment mitjançant la compartició d'enllaços, és possible que les persones puguin veure temporalment la versió no editada a través de l'enllaç original.
Què passa quan algú comparteix elements amb tu
Si el teu contacte no pot compartir amb tu un element multimèdia, pots ajudar-lo a trobar-te i a connectar amb tu.
  • Quan algú comparteixi un àlbum o una conversa amb tu, rebràs un correu electrònic.
  • Si ja utilitzes Google Fotos, també rebràs una notificació a l'aplicació i una notificació automàtica, i el contingut es mostrarà a la pàgina Compartit.
  • Quan hagis vist l'àlbum o la conversa, la inicial o la foto de perfil del teu compte s'il·luminarà i es mostrarà al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que has vist més recentment.
  • Si t'uneixes a un àlbum compartit o afegeixes m'agrades, comentaris o fotos en àlbums compartits o converses, la foto o inicial de perfil del teu compte es mostrarà al costat de l'acció que has dut a terme.
  • Si algú edita una foto després d'haver-ne compartit l'enllaç amb tu, és possible que la compartició d'enllaços original no s'actualitzi immediatament a la versió nova de la foto.
  • Si creus que algú t'està enviant contingut brossa o infringeix altres polítiques d'ús abusiu, pots bloquejar aquesta persona o informar-ne. Obtén més informació sobre les nostres polítiques d'ús abusiu.
Desar fotos i vídeos compartits amb tu

Quan deses una foto o un vídeo que s'ha compartit amb tu, en reps una còpia a la teva biblioteca. Qualsevol canvi que es faci a la foto compartida original després de desar-la no s'aplicarà a la còpia desada. Les fotos i els vídeos desats compten per a la teva quota, tret de determinats casos de la compartició amb col·laborador. Obtén més informació sobre la compartició amb col·laborador.

Per trobar fotos o vídeos a l'aplicació Galeria del dispositiu, els has de baixar. Obtén informació sobre com pots baixar fotos o vídeos.

Per desar les fotos i els vídeos compartits amb tu en una conversa:

1. A la conversa, desplaça't fins a la foto o fins al vídeo que vulguis desar.
  2. A sota de la foto o del vídeo, toca Desa

En un àlbum compartit, pots:

• Desar una foto o un vídeo a la teva biblioteca: toca la foto o el vídeo que vulguis desar. A la part superior, toca Desa.
  • Desar totes les fotos i tots els vídeos d'un àlbum a la teva biblioteca: a sota de les icones d'usuari, toca Desa .
  • Desar l'àlbum a la pestanya Biblioteca: a la part superior, toca Més i, a continuació, Mostra a la biblioteca.

Consell: quan deses un àlbum compartit a la pestanya Àlbums, hi reps una còpia de l'àlbum. No es desa el contingut de l'àlbum a la biblioteca.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google