Compartir fotos i vídeos

Amb Google Fotos pots compartir fotos, vídeos, àlbums i pel·lícules amb qualsevol persona, encara que no utilitzi aquesta aplicació.

Abans de començar

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

Compartir elements amb altres persones

Pots compartir elements amb la família, els amics o altres persones si els tens a la llista de contactes, o bé afegint-ne els números de telèfon o les adreces electròniques.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google.
  3. Selecciona una foto, un àlbum o una pel·lícula.
  4. Toca Comparteix Comparteix.
  5. Toca Escriu un nom, un número de telèfon o una adreça electrònica o selecciona les persones amb qui vulguis compartir-ho.
  6. Pots afegir-hi un missatge i després tocar Envia. Per gestionar aquests missatges, ves al registre d'activitat.

Nota: si comparteixes un àlbum que afegeix automàticament fotos de grups de cares, tothom qui tingui l'enllaç a l'àlbum pot veure les fotos a mesura que s'hi afegeixen.

Enviar un enllaç o compartir elements amb altres aplicacions

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Selecciona la foto, l'àlbum o la pel·lícula que vulguis compartir.
  3. Toca Comparteix Comparteix.
  4. Selecciona una altra aplicació per compartir els elements o envia un enllaç a la persona amb qui els vulguis compartir.
  5. És possible que se't demani que triïs com vols compartir els elements. Tria una de les opcions següents:
    • Enllaç: Google Fotos crea un enllaç als elements que vols compartir. Els elements que comparteixis tindran la mateixa qualitat que tenien quan els vas penjar. Tothom qui tingui l'enllaç podrà veure les fotos o els vídeos.
    • Fitxers reals: Google Fotos envia els elements que vols compartir directament a l'aplicació amb la qual vols compartir-los. És possible que altres aplicacions comprimeixin els fitxers.
    • Fitxers petits: Google Fotos envia una versió reduïda dels elements directament a l'aplicació amb la qual vols compartir-los.

Què passa quan comparteixes elements

1. La icona Google Fotos a la imatge de perfil d'un contacte vol dir que utilitza l'aplicació Google Fotos. Si fas servir l'opció Envia amb Google Fotos:​
    • El contacte rep una notificació a l'aplicació.
    • La imatge de perfil del contacte s'afegeix a l'àlbum i s'hi mostra atenuada fins que consulta l'àlbum.
    • Només tens aquesta opció si has interaccionat amb el contacte als serveis de Google.
    • És possible que també es marqui el contacte amb la icona Google Fotos si té el número de telèfon connectat al seu Compte de Google i l'has afegit a Contactes de Google.
  2. Si comparteixes elements amb un número de telèfon o una adreça electrònica, passarà el següent:
    • L'altra persona rep un enllaç a l'àlbum per SMS o per correu electrònic, en funció de com l'hagis compartit.
    • S'afegeix una imatge de perfil genèrica del contacte a l'àlbum i s'hi mostra atenuada fins que fa clic a l'enllaç per consultar l'àlbum.
    • Si s'uneix a l'àlbum, la imatge de perfil del contacte es canvia per la que tingui al Compte de Google.
  3. Quan el contacte veu l'àlbum, reps una notificació a l'aplicació.
  4. Tothom que té l'enllaç compartit pot consultar l'àlbum. Obtén informació sobre com pots canviar les opcions per compartir.

Què passa quan algú comparteix elements amb tu

1. Reps un correu electrònic, un missatge de text o una notificació a l'aplicació, en funció de com s'hagi compartit.
  2. Quan toques l'enllaç per veure l'àlbum, la teva imatge de perfil a l'àlbum s'il·lumina i s'envia una notificació al contacte que l'ha compartit. Obtén informació sobre com pots sortir d'un àlbum.
  3. Si han compartit el contingut amb la teva adreça electrònica o el teu número de telèfon, quan t'uneixes a l'àlbum la teva imatge de perfil es canvia per la que tinguis al Compte de Google.
  4. Obtén més informació sobre qui pot compartir elements amb tu.
  5. Si creus que algú t'està enviant contingut brossa, pots bloquejar aquesta persona o informar-ne.

Suprimir una invitació per veure fotos

Si t'hi han convidat mitjançant el número de telèfon o l'adreça electrònica, pots rebutjar la invitació per veure les fotos.

1. A la invitació, toca Més Més i, a continuació, Opcions.
  2. Toca Suprimeix la invitació.

Compartir totes les fotos amb un altre compte

Compartir contingut a partir d'un suggeriment

Veure els àlbums que has compartit o als quals t'has unit

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior, toca Compartit.
  3. A "Crea un àlbum compartit", pots veure els àlbums i tots els elements que has compartit, com ara els comentaris i les fotos afegides fa poc. L'activitat nova es mostrarà en negreta.

Per veure les persones amb qui has compartit un àlbum, segueix aquests passos:

1. Obre la foto, el vídeo o l'àlbum que has compartit.
  2. Toca Més Més i, a continuació, Opcions