Compartir fotos i vídeos

Pots compartir fotos, vídeos, àlbums i pel·lícules amb qualsevol dels teus contactes, encara que no facin servir l'aplicació Google Fotos.

Compartir fotos i vídeos en una conversa

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo i fes clic a Selecciona Fet
  4. Fes clic a Comparteix Comparteix.
  5. A "Envia a Google Fotos", selecciona les persones amb qui vols compartir l'element.
    • Per compartir-lo amb una sola persona, fes clic al seu nom.
    • Per cercar algú concret, fes clic a Cerca . Introdueix-ne el nom, el número de telèfon o l'adreça electrònica.
    • Per compartir l'element amb un grup, fes clic a Grup nou i selecciona diverses persones.
  6. Opcional: escriu un missatge que acompanyi el contingut multimèdia compartit.
  7. Fes clic a Envia.

Consell: les converses tenen un límit de 20.000 fotos.

Crear un àlbum compartit

Important: si comparteixes un àlbum que afegeix automàticament fotos de grups de cares, tothom que hi tingui accés pot veure les fotos a mesura que s'hi afegeixen.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A l'esquerra, fes clic a Fotos.
  4. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo i fes clic a Selecciona Fet
  5. A la part superior, fes clic a Afegeix fotos a un àlbum o crea'n un de nou Afegeix
  6. Fes clic a Àlbum compartit i, a continuació, Àlbum compartit nou.
  7. Introdueix un títol per a l'àlbum.
  8. A la part superior dreta, fes clic a Comparteix
  9. Selecciona amb qui vols compartir l'àlbum i fes clic a Envia Envia.

Enviar un enllaç o compartir elements mitjançant altres aplicacions

Important: quan comparteixes un enllaç a un àlbum, tothom que el tingui pot veure l'àlbum o les fotos i afegir-hi elements. Obtén informació sobre com pots augmentar la privadesa de les teves fotos amb els controls dels àlbums compartits.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo i fes clic a Selecciona Fet
  3. Per enviar un enllaç, fes clic a Comparteix Comparteix
  4. Tria com vols compartir l'enllaç.
    • Per compartir un enllaç, fes clic a Crea un enllaç.
    • Per compartir l'element mitjançant altres aplicacions, tria l'aplicació que vols fer servir.

Gestionar i revisar els àlbums i les converses o sortir-ne

Cercar àlbums i converses que has compartit

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Compartició . Hi trobaràs els àlbums compartits, les converses i l'activitat compartida, com ara comentaris i fotos afegides recentment.
  3. Si no trobes allò que cerques, fes clic a l'opció Mostra'n més que hi ha a la part inferior.

Sortir d'un àlbum

Important: si surts d'un àlbum compartit, se suprimiran tots els vídeos, els comentaris, els m'agrades i les fotos que hi hagis afegit.

1. Fes clic a l'àlbum.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Surt de l'àlbum.

Sortir d'una conversa

Important: si surts d'una conversa, se suprimiran tots els vídeos, els comentaris, els m'agrades i les fotos que hi hagis afegit.

1. Fes clic a la conversa.
  2. A la conversa, fes clic a la inicial o la icona del teu compte.
  3. Al costat del teu nom, fes clic a Surt.

Suprimir persones o elements d'àlbums i converses

Suprimir algú d'un àlbum

Important: has de ser el propietari de l'àlbum per poder suprimir-ne algú.

1. Obre l'àlbum del qual vulguis suprimir algú.
  2. Fes clic a Més Més i, a continuació, Opcions.
  3. Desplaça't per cercar el contacte que vols suprimir.
  4. Fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix aquesta persona.

Suprimir fotos i vídeos

1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic a la foto o al vídeo.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Suprimir comentaris i m'agrades

1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic al comentari o al m'agrada.
  2. Fes clic a Suprimeix.

Informació sobre què passa quan comparteixes fotos i vídeos

Quan envies elements a un contacte a Google Fotos:

• Les persones en qüestió reben una notificació automàtica i una notificació a l'aplicació. Si és una conversa o un àlbum nou, reben una notificació per correu electrònic.
  • Els elements compartits es mostren a la pàgina Compartició.
  • S'afegeix la inicial o la foto de perfil del seu compte a l'àlbum o a la conversa i es mostrarà atenuada fins que no els hagin vist.
  • Quan hagin vist l'àlbum o la conversa, es mostrarà la inicial o la foto de perfil del seu compte a la visualització d'activitat al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que han vist més recentment.
  • Si s'uneixen a un àlbum compartit o una conversa o hi afegeixen m'agrades, comentaris o fotos, la seva imatge de perfil es canvia per la inicial o la foto de perfil del seu compte.

Quan afegeixes fotos o vídeos a converses o àlbums compartits

• La inicial o la foto de perfil del teu compte es mostrarà al costat de les darreres fotos que hagis afegit.
  • Si comparteixes un vídeo que has gravat completament o parcialment a càmera lenta, els espectadors podran veure qualsevol part del vídeo a una velocitat més lenta al seu reproductor.

Quan algú comparteix un àlbum o una conversa amb tu

Important: si creus que algú t'està enviant contingut brossa, pots bloquejar aquesta persona o informar-ne.

• Rebràs una notificació automàtica i una notificació a l'aplicació. Si es tracta d'una conversa o un àlbum nou, rebràs una notificació per correu electrònic.
  • L'element compartit es mostrarà a la pàgina Compartició.
  • Quan hagis vist l'àlbum o la conversa, la inicial o la foto de perfil del teu compte s'il·luminarà i es mostrarà al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que has vist més recentment.
  • Si t'uneixes a una conversa o un àlbum compartit o hi afegeixes m'agrades, comentaris o fotos, la inicial o la foto de perfil del teu compte es mostrarà al costat de l'acció que has dut a terme.