Films, animaties en collages maken

Als je een film, animatie of collage verwijdert, worden er geen foto's verwijderd die je hebt gebruikt om de film, animatie of collage te maken.

Een film op basis van een thema maken

Momenteel kun je alleen een film maken op je telefoon of tablet. Je kunt echter wel een film op basis van een speciaal thema maken op je desktop.

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Klik links op Voor jou Assistent.
  4. Klik bovenaan op Film.
  5. Selecteer een filmthema.
  6. Klik op Aan de slag.
  7. Selecteer de foto's.
  8. Klik op Gereed

Animaties en collages maken

Een animatie is een groep foto's die is samengevoegd om een foto van een bewegend onderwerp te maken. Een collage is een groep foto's die is gecombineerd tot één foto.

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Klik links op Voor jou Assistent.
  4. Selecteer Animatie of Collage.
  5. Kies de foto's die je wilt opnemen.
  6. Klik bovenaan op Maken.