Skapa filmer och animationer

Du kan skapa filmer och animationer av dina foton som hjälper dig att återuppleva och dela speciella ögonblick.

Gör en film

1. Öppna Google Foto-appen Foto på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Bibliotek följt av Verktyg längst ned.
  3. I avsnittet Skapa trycker du på Film.
  4. Tryck på Ny film för att välja de foton och videor du vill ha med i filmen.
    • Välj dina foton eller videor. Längst upp till höger trycker du på Skapa.
    • När du är klar klickar du på Spara.
  5. Om du vill använda ett tema trycker du på filmen du vill ha och följer anvisningarna.
  6. Om du vill titta på filmen trycker du på Spela upp Spela upp eller väntar på en avisering som meddelar att filmen är klar.

Redigera en film

Tryck på Redigera på filmen Redigera

• Ändra musik: Tryck på Musik Musiknot.
  • Ändra ordning på klipp: Tryck och håll nere på ett klipp för att dra det till en annan ordning.
  • Ta bort klipp: Bredvid det klipp du vill ta bort trycker du på Mer 더보기 följt av Ta bort.

När du är klar klickar du på Spara.

Om du tar bort foton eller videor från Google Foto:

• Om du tar bort ett foto eller en video som finns i någon av dina filmer kommer fotot eller videon att finnas kvar i filmen om du inte redigerar den.
  • Om du redigerar en film med ett foto eller videoklipp som har tagits bort raderas det automatiskt från filmen.

Läs om hur du tar bort foton eller videor.

Skapa animationer

1. Öppna Google Foto-appen Foto på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Bibliotek följt av Verktyg längst ned.
  3. Välj Animation under Skapa.
  4. Välj de foton du vill lägga till i animationen.
  5. Längst upp till höger trycker du på Skapa.