Luomukset

Tärkeää: Google Kuvien highlight-videoiden avulla voit nyt valita tarkemmin, minkätyyppisiä videoita luot. Highlight-videot korvaavat elokuvat Google Kuvat ‐sovelluksessa.

Highlight-videoiden tekeminen

Tärkeää: Ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä tableteilla tai taitettavilla laitteilla.

Google Kuvien avulla voit luoda nopeasti highlight-videoita ikimuistoisista hetkistä. Kun olet valinnut highlight-videoon sisällytettävät ihmiset, paikat, teemat tai päivämäärät, video luodaan automaattisesti.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Valitse "Luo uusi" ‐kohdasta Highlight-video.
  4. Valitse highlight-videon aihe.
    • Haku: Kirjoita hakukenttään muutama sana highlight-videoon sisällytettävistä henkilöistä, paikoista, teemoista tai päivämääristä. Esimerkiksi "syntymäpäivä", "museo" tai "Japani".
    • Ehdotetut henkilöt, paikat ja ajankohdat: Valitse ehdotetuista kohteista esimerkiksi "kuka", "missä" ja "milloin".
  5. Valitse yläreunasta Seuraava.
  6. Valitse Tallenna.

Vinkki: Jos et näe ehdotuksissa haluamiasi henkilöitä tai ajankohtia, valitse Lisää henkilö person add tai Lisää aikaväli date range.

Highlight-videon luominen manuaalisesti

Jos sinulla on vanhempi laite, et välttämättä voi luoda highlight-videoita.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Valitse "Luo uusi" ‐kohdasta Highlight-video.
  4. Valitse highlight-videoon lisättävät kuvat ja videot napauttamalla tai valitse kuvia.
  5. Valitse kuvia tai videoita.
  6. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo.
  7. Kun olet valmis, valitse Tallenna.
  8. Voit katsoa highlight-videon valitsemalla Toista Toista. Voit myös odottaa ilmoitusta, että highlight-video on valmis.

Highlight-videon muokkaaminen

1. Napauta highlight-videosta Muokkaa Muokkaa.
    • Musiikin muuttaminen: Valitse Musiikki .
    • Klippien järjestäminen uudelleen: Voit järjestää klipit uudelleen koskettamalla niitä pitkään ja vetämällä ne uuteen kohtaan.
    • Klippien poistaminen: Valitse poistettavan klipin vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista.
  2. Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Jos poistat kuvia tai videoita Google Kuvista:

• Jos poistat kuvan tai videon, joka sisältyy highlight-videoon, kyseinen kuva tai video säilyy highlight-videossa, ellet muokkaa sitä.
  • Jos muokkaat highlight-videota, jossa on poistettu kuva tai video, kyseinen kohde poistuu automaattisesti highlight-videosta.

Lue lisää kuvien tai videoiden poistamisesta.

Animaatioiden luominen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Valitse Luo uusi ‑kohdasta Animaatio.
  4. Valitse animaatioon lisättävät kuvat.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo.

Elokuvamaisen kuvan luominen

Tärkeää: Laitteessa on oltava vähintään 3 Gt RAM-muistia ja Android 8.0 tai uudempi.

1. Avaa Kuvat Kuvat Android-puhelimella tai ‐tabletilla.
  2. Napauta haluamaasi kuvaa.
  3. Pyyhkäise ylös.
  4. Valitse Luo ja sitten Elokuvamainen kuva.
  5. Napauta oikeasta alakulmasta Tallenna.

Vinkki: Voit luoda elokuvamaisia kuvia myös toisella tavalla:

1. Avaa Kuvat Kuvat Android-puhelimella tai ‐tabletilla.
  2. Valitse Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Valitse "Luo uusi" ‐kohdasta Elokuvamainen kuva.
  4. Valitse kuva.
  5. Napauta oikeasta alakulmasta Tallenna.

Highlight-videoiden ja animaatioiden hakeminen

1. Avaa Google Kuvat Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Haku .
  3. Valitse Luomukset-kohdasta Tallennetut luomukset.