Luomukset

Tärkeää: Google Kuvien highlight-videoiden avulla voit nyt valita tarkemmin, minkätyyppisiä videoita luot. Highlight-videot korvaavat elokuvat Google Kuvat ‐sovelluksessa.

Highlight-videoiden tekeminen

Tärkeää: Ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä tableteilla.

Google Kuvien avulla voit luoda nopeasti highlight-videoita ikimuistoisista hetkistä. Kun olet valinnut highlight-videoon sisällytettävät ihmiset, paikat, teemat tai päivämäärät, video luodaan automaattisesti.

1. Avaa Google Kuvat ‐sovellus Kuvat iPhonella.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Valitse "Luo uusi" ‐kohdasta Highlight-video.
  4. Valitse highlight-videon aihe.
    • Haku: Kirjoita hakukenttään muutama sana highlight-videoon sisällytettävistä henkilöistä, paikoista, teemoista tai päivämääristä. Esimerkiksi "syntymäpäivä", "museo" tai "Japani".
    • Ehdotetut henkilöt, paikat ja ajankohdat: Valitse ehdotetuista kohteista esimerkiksi "kuka", "missä" ja "milloin".
  5. Valitse yläreunasta Seuraava.
  6. Valitse Tallenna.

Vinkki: Jos et näe ehdotuksissa haluamiasi henkilöitä tai ajankohtia, valitse Lisää henkilö person add tai Lisää aikaväli date range.

Highlight-videon luominen manuaalisesti

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Valitse "Luo uusi" ‐kohdasta Highlight-video.
  4. Valitse highlight-videoon lisättävät kuvat ja videot napauttamalla tai valitse kuvia.
  5. Valitse kuvia tai videoita.
  6. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo.
  7. Kun olet valmis, valitse Tallenna.
  8. Voit katsoa highlight-videon valitsemalla Toista Toista. Voit myös odottaa ilmoitusta, että highlight-video on valmis.

Highlight-videon muokkaaminen

1. Napauta highlight-videosta Muokkaa Muokkaa.
    • Musiikin muuttaminen: Valitse Musiikki .
    • Klippien järjestäminen uudelleen: Voit järjestää klipit uudelleen koskettamalla niitä pitkään ja vetämällä ne uuteen kohtaan.
    • Klippien poistaminen: Valitse poistettavan klipin vierestä Lisää 더보기 ja sitten Poista.
  2. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Jos poistat kuvia tai videoita Google Kuvista:

• Jos poistat kuvan tai videon, joka sisältyy highlight-videoon, kyseinen kuva tai video säilyy highlight-videossa, ellet muokkaa sitä.
  • Jos muokkaat highlight-videota, jossa on poistettu kuva tai video, kyseinen kohde poistuu automaattisesti highlight-videosta.

Lue lisää kuvien tai videoiden poistamisesta.

Animaatioiden luominen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Valitse Luo uusi ‑kohdasta Animaatio.
  4. Valitse animaatioon lisättävät kuvat.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo.

Elokuvamaisen kuvan luominen

Tärkeää: Laitteen käyttöjärjestelmän on oltava iOS 15.0 tai uudempi.

1. Avaa Kuvat Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta haluamaasi kuvaa.
  3. Pyyhkäise ylös.
  4. Valitse Luo ja sitten Elokuvamainen kuva.
  5. Napauta oikeasta alakulmasta Tallenna.

Vinkki: Voit luoda elokuvamaisia kuvia myös toisella tavalla:

1. Avaa Kuvat Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Valitse "Luo uusi" ‐kohdasta Elokuvamainen kuva.
  4. Valitse kuva.
  5. Napauta oikeasta alakulmasta Tallenna.

Highlight-videoiden animaatioiden hakeminen

1. Avaa Google Kuvat Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Haku .
  3. Valitse Luomukset-kohdasta Highlight-videot tai Animaatiot.