Slett bilder og videoer

Du kan slette opptil 500 bilder og videoer om gangen fra Google Foto-biblioteket eller SD-kortet ditt.

Finn ut hvordan du frigjør plass ved å slette bilder bare fra enheten din

Før du sletter bilder og videoer

Vær klar over hvor bilder blir og ikke blir fjernet.

Bilder og videoer du sletter, blir også fjernet fra:

Bilder og videoer du sletter, blir ikke automatisk fjernet fra:

• Blogger
  • YouTube
  • Gmail
  • Google+

Få mer tid til å gjenopprette slettede bilder og videoer

Hvis du vil ha tid på deg til å gjenopprette slettede bilder og videoer, kan du slå på sikkerhetskopiering og synkronisering. Slettede elementer oppbevares i papirkurven i 60 dager før de blir slettet for godt.

Finn ut mer om sikkerhetskopiering av bildene og videoene dine.

Gi tillatelse til å slette bilder fra SD-kortet ditt

Trinn 1: Sjekk om du har Android 5.0 eller nyere

Denne fremgangsmåten virker bare hvis du har Android 5.0 eller nyere. Finn ut hvordan du sjekker hvilken Android-versjon du har.

Trinn 2: Velg SD-kortet ditt

Når du velger minnekortet, gir du Google Foto tilgang til SD-kortet ditt.

1. Åpne Google Foto-appen  på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Trykk på menyen øverst og deretter Innstillinger og deretter Tilgang til SD-kortet.
  4. Trykk på Kom i gang og deretter Nylig.
  5. Trykk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Vis SD-kort.
  6. Velg minnekortet ditt.
  7. Trykk på Velg nederst.

Se bilder om hvordan du gir tillatelser til SD-kortet ditt

1. Åpne Google Foto-appen  på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Trykk på menyen øverst og deretter Innstillinger og deretter Tilgang til SD-kortet.
  4. Trykk på Kom i gang og deretter Nylig.

Recent

5. Trykk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Vis SD-kort.

Show SD card

6. Velg minnekortet ditt.

Select memory card

7. Trykk på Velg nederst.

Select

Trinn 3: Slett bildene og videoene dine

Følg veiledningen under for å slette bildene og videoene dine.

Fjern bilder og videoer

1. Åpne Google Foto-appen  på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Trykk på Bilder nederst.
  4. Trykk og hold på et bilde eller en video du vil flytte til papirkurven. Du kan også velge flere bilder samtidig.
  5. Trykk på papirkurven  øverst til høyre.

Tips: For å flytte alle bildene dine til en annen konto, del bildebiblioteket ditt med den kontoen. Finn ut hvordan du deler Google Foto-biblioteket ditt med en annen konto.

Gjenopprett bilder og videoer

• Hvis du vil ha tilbake et slettet element, kan du finne ut hvordan du gjenoppretter bilder og videoer.
  • Hvis et bilde eller en video du har slettet, kommer tilbake, kan det hende elementet ligger på et uttakbart minnekort. Bruk galleriappen på enheten din for å slette det.

Brenna er Google Foto-ekspert, og hun skrev denne artikkelen. Hjelp henne med å gjøre den enda bedre ved å gi en tilbakemelding nedenfor.