Valokuvien ja videoiden poistaminen ja palauttaminen

Jos varmuuskopiointi ja synkronointi ovat käytössä, poistamasi kuvat ja videot pysyvät roskakorissa 60 päivää ennen kuin ne poistetaan pysyvästi. Lue lisää varmuuskopioinnin ja synkronoinnin käyttöönottamisesta.

Vinkki: Jos haluat siirtää kaikki kuvasi toiselle tilille, jaa kuvat kyseisen tilin kanssa.

Ennen valokuvien ja videoiden poistamista

Katso, mistä valokuvat ja videot poistetaan ja mistä ei.

Google Kuvista poistamasi kohteet poistetaan myös

Poistamiasi kohteita ei poisteta automaattisesti seuraavista palveluista:

• Blogger
  • YouTube
  • Gmail
  • Google+
  • Drive

Ennen kuin aloitat

Lataa ja asenna Google Kuvat ‑sovellus.

Kuvien ja videoiden poistaminen

Voit poistaa Google Kuvien kirjastosta tai SD-kortiltasi enintään 1 500 kuvaa kerrallaan.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Kosketa pitkään kuvaa tai videota, jonka haluat siirtää roskakoriin. Voit valita useita kohteita.
  4. Napauta yläreunasta RoskakoriPoista .

Tärkeää:

• Jos poistat Google Kuviin varmuuskopioidun valokuvan tai videon, se pysyy roskakorissasi 60 päivää.
  • Jos poistat iPhoneltasi tai iPadiltasi pysyvästi kohteen, jota ei ole varmuuskopioitu Google Kuviin, se poistetaan pysyvästi. Lue lisää varmuuskopioinnin ja synkronoinnin käyttöönottamisesta.
  • Jos näet Google Kuvissa valokuvan tai videon, jonka luulit poistaneesi, se saattaa olla erillisellä muistikortilla. Voit poistaa valokuvan tai videon laitteen galleriasovelluksen avulla.

Jos haluat poistaa kohteen pysyvästi laitteeltasi:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse kohteet, jotka haluat poistaa iPhonelta tai iPadilta.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Poista laitteelta.

Lue lisää tilan vapauttamisesta laitteeltasi.

Kuvien ja videoiden palauttaminen

Jos haluat palauttaa poistamasi kohteen, katso, onko se roskakorissa.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Roskakori Poista .
  3. Kosketa pitkään kuvaa tai videota, jonka haluat palauttaa.
  4. Valitse alareunasta Palauta. Valokuva tai video palautetaan
  • puhelimen galleriasovellukseen
  • Google Kuvat ‑tilillesi
  • albumeihin, joissa se oli.

Jos se ei ole roskakorissa, se on saatettu poistaa pysyvästi.

Eikö kuvaa tai videota näy?

Jos poistettu valokuva tai video ei ole roskakorissa, sitä ei voi palauttaa. Kuvaa ei voi palauttaa, jos

• se on siirretty roskakoriin yli 60 päivää sitten
  • se on siirretty roskakoriin ja roskakori on tyhjennetty sen jälkeen
  • se on poistettu pysyvästi roskakorista
  • sitä ei ole varmuuskopioitu ja se on poistettu pysyvästi laitteen Galleria-sovelluksesta.

Voit etsiä ja palauttaa kuvia helposti, kun otat käyttöön varmuuskopioinnin ja synkronoinnin.