Valokuvien ja videoiden poistaminen ja palauttaminen

Jos varmuuskopiointi ja synkronointi ovat käytössä, poistamasi kuvat ja videot pysyvät roskakorissa 60 päivää ennen kuin ne poistetaan pysyvästi. Lue lisää varmuuskopioinnin ja synkronoinnin käyttöönottamisesta.

Vinkki: Jos haluat siirtää kaikki kuvasi toiselle tilille, jaa kuvakirjasto kyseiselle tilille.

Ennen valokuvien ja videoiden poistamista

Lue lisää siitä, mistä valokuvat ja videot poistetaan ja mistä ei.

Google Kuvista poistamasi kohteet poistetaan myös

Poistamiasi kohteita ei poisteta automaattisesti seuraavista palveluista:

• Blogger
  • YouTube
  • Gmail
  • Google+

Ennen kuin aloitat

Lataa ja asenna Google Kuvat ‑sovellus.

Kuvien ja videoiden poistaminen

Voit poistaa Google Kuvien kirjastosta tai SD-kortiltasi enintään 1 500 kuvaa kerrallaan.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Kosketa pitkään kuvaa tai videota, jonka haluat siirtää roskakoriin. Voit valita useita kohteita.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Roskakori Roskakori ja sitten Siirrä roskakoriin.

Huomioitavaa:

• Jos poistat Google Kuviin varmuuskopioidun valokuvan tai videon, sitä säilytetään roskakorissa 60 päivän ajan.
  • Jos poistat iPhoneltasi tai iPadiltasi pysyvästi kohteen, jota ei ole varmuuskopioitu Google Kuviin, kohde poistetaan pysyvästi. Lue lisätietoja varmuuskopioinnin ja synkronoinnin käyttöönottamisesta.
  • Jos näet Google Kuvissa valokuvan tai videon, jonka luulit poistaneesi, se saattaa olla erillisellä muistikortilla. Voit poistaa valokuvan tai videon laitteen galleriasovelluksen avulla.

Jos haluat poistaa kohteen pysyvästi laitteeltasi:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse kohteet, jotka haluat poistaa iPhonelta tai iPadilta.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Valikko Lisää ja sitten Poista laitteelta.

Lue lisää tilan vapauttamisesta laitteellasi.

Kuvien ja videoiden palauttaminen

Jos haluat palauttaa poistamasi kohteen, katso, onko se roskakorissa.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori Roskakori.
  3. Kosketa pitkään kuvaa tai videota, jonka haluat palauttaa.
  4. Valitse alareunasta Palauta. Valokuva tai video palautetaan
  • puhelimen galleriasovellukseen
  • Google Kuvat -kuvakirjastoon
  • albumeihin, joissa se oli.

Jos kohde ei ole roskakorissa, se on saatettu poistaa pysyvästi.

Eikö kuvaa tai videota näy?

Jos poistettu valokuva tai video ei ole roskakorissa, sitä ei voi palauttaa. Kuvaa ei voi palauttaa, jos

• kohde on siirretty roskakoriin yli 60 päivää sitten
  • kohde on siirretty roskakoriin ja roskakori on tyhjennetty sen jälkeen
  • kohde on poistettu pysyvästi roskakorista
  • kohdetta ei ole varmuuskopioitu ja se on poistettu pysyvästi laitteen Galleria-sovelluksesta.

Voit etsiä ja palauttaa kuvia helposti, kun otat käyttöön varmuuskopioinnin ja synkronoinnin.