Valokuvien ja videoiden poistaminen ja palauttaminen

Jos varmuuskopiointi ja synkronointi ovat käytössä, poistamasi kuvat ja videot pysyvät roskakorissa 60 päivää ennen kuin ne poistetaan pysyvästi. Lue lisää varmuuskopioinnin ja synkronoinnin käyttöönottamisesta.

Vinkki: Jos haluat siirtää kaikki kuvasi toiselle tilille, jaa kuvakirjasto kyseiselle tilille.

Ennen valokuvien ja videoiden poistamista

Lue lisää siitä, mistä valokuvat ja videot poistetaan ja mistä ei.

Google Kuvista poistamasi kohteet poistetaan myös

Poistamiasi kohteita ei poisteta automaattisesti seuraavista palveluista:

• Blogger
  • YouTube
  • Gmail
  • Google+

Kuvien ja videoiden poistaminen

1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Siirrä hiiren osoitin poistettavan kohteen päälle. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valitse Valitse.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Roskakori Roskakori ja sitten Siirrä roskakoriin.

Huom. Jos varmuuskopioit kuvan tai videon ennen sen poistamista, sitä säilytetään roskakorissa 60 päivän ajan.

Jos haluat poistaa valokuvia ja videoita pysyvästi:

1. Avaa roskakori tietokoneella.
  2. Siirrä hiiren osoitin sen kohteen päälle, jonka haluat poistaa pysyvästi. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valitse Valitse.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Poista pysyvästi Poista pysyvästi.

Kuvien ja videoiden palauttaminen

Jos haluat palauttaa poistetun kohteen, katso, onko se saatavilla roskakorissa. Jos poistat varmuuskopioidun valokuvan tai videon, sitä säilytetään roskakorissa 60 päivän ajan.

1. Avaa roskakori tietokoneella.
  2. Vie hiiren osoitin palautettavan kuvan tai videon päälle ja klikkaa Valmis Valmis.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Palauta Palauta. Kuva tai video palautetaan takaisin Google Kuvat ‑kirjastoon ja albumeihin, joissa kuva tai video oli aiemmin.

Eikö kuvaa tai videota näy?

Jos poistettu valokuva tai video ei ole roskakorissa, sitä ei voi palauttaa. Kuvaa ei voi palauttaa, jos

• kohde on siirretty roskakoriin yli 60 päivää sitten
  • kohde on siirretty roskakoriin ja roskakori on tyhjennetty sen jälkeen
  • kohde on poistettu pysyvästi roskakorista
  • kohdetta ei ole varmuuskopioitu ja se on poistettu pysyvästi laitteen Galleria-sovelluksesta.

Voit etsiä ja palauttaa kuvia helposti, kun otat käyttöön varmuuskopioinnin ja synkronoinnin.