Kuvien ja videoiden poistaminen

Poistamasi varmuuskopioidut kuvat ja videot pysyvät roskakorissa 60 päivää, minkä jälkeen ne
poistetaan pysyvästi. Pysyvästi poistettuja kuvia ja videoita ei voi palauttaa. Lue, miten varmuuskopiointi laitetaan päälle.

Ennen kuvien ja videoiden poistamista

Lue, mistä kuvat ja videot poistetaan ja mistä ei

Google Kuvista poistamasi kohteet poistetaan myös

• Android- ja iOS-laitteilta, joihin on asennettu Google Kuvat ja joilla on varmuuskopiointi päällä
  • Google Kuvien albumeista
  • jaetuista albumeista ja keskusteluista, joihin kohteet on lisätty
  • joistakin Google Kuvien Highlight-videoista. Lue lisää Highlight-videoista poistetuista kuvista.

Poistamiasi kohteita ei poisteta automaattisesti seuraavista:

• Blogger
  • Drive
  • Gmail
  • paikallinen tallennustila, kun tiedostot ladataan iOS-laitteille ja joillekin laitteille, joiden käyttöjärjestelmä on Android 11 tai uudempi
  • YouTube.

Kuvien ja videoiden poistaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com/login.
  2. Valitse poistettava kuva tai video.
  3. Klikkaa yläreunasta Valitse Valitse.
  4. Klikkaa yläreunasta Poista Poista ja sitten Siirrä roskakoriin.
  5. Kumoa klikkaamalla alareunasta Kumoa.

Vinkkejä:

• Jos varmuuskopioit kuvan tai videon ennen sen poistamista, sitä säilytetään roskakorissa 60 päivän ajan.
  • Voit vapauttaa tilaa poistamalla tiettyjä kuvia. Jos poistat Google-tililtäsi tallennustilaa vievän kuvan, voit nähdä arvion vapautuvasta tilasta.

Roskakorin tyhjentäminen

Tärkeää: Jos saat Poista pysyvästi ‐kehotteen, kun siirrät kuvia ja videoita roskakoriin, roskakorisi on täynnä. Voit poistaa kyseiset kuvat ja videot pysyvästi, mutta jos haluat voida palauttaa ne, tyhjennä ensin roskakori. Kun tyhjennät roskakorin, siinä olevat kuvat ja videot poistetaan pysyvästi eikä niitä voi palauttaa.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com/login.
  2. Valitse Roskakori Poista.
  3. Klikkaa yläkulmasta Tyhjennä roskakori ja sitten Tyhjennä roskakori.

Kuvien ja videoiden poistaminen pysyvästi

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com/login.
  2. Valitse Roskakori Poista.
  3. Valitse kuva tai video, jonka haluat poistaa pysyvästi.
  4. Klikkaa yläreunasta Valitse Valitse.
  5. Klikkaa yläkulmasta Poista pysyvästi ja sitten Poista.