Slet og gendan dine billeder og videoer

Hvis du har slået Backup og synkronisering til, bliver dine slettede billeder og videoer i din papirkurv i 60 dage, før de slettes permanent. Få flere oplysninger om, hvordan du slår Backup og synkronisering til.

Tip! Du kan flytte alle dine billeder til en anden konto ved at dele din fotosamling med den pågældende konto.

Før du sletter billeder og videoer

Få flere oplysninger om, hvor billeder og videoer fjernes, og hvor de ikke fjernes:

Elementer, du sletter fra Google Fotos, fjernes også fra:

Elementer, du sletter, fjernes ikke automatisk fra:

• Blogger
  • YouTube
  • Gmail
  • Google+

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

Slet billeder og videoer

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Hold nede på et billede eller en video, du vil flytte til papirkurven. Du kan vælge flere elementer.
  4. Tryk på Papirkurv Papirkurv øverst i højre hjørne og så Flyt til papirkurv

Bemærk!

• Hvis du sletter et billede eller en video, der er sikkerhedskopieret i Google Fotos, ligger det i din papirkurv i 60 dage.
  • Hvis du sletter et element fra din Android-enhed uden at sikkerhedskopiere det først, ligger det i din papirkurv i 60 dage.
  • Hvis du ser et billede eller en video i Google Fotos, som du tror, du har slettet, kan det ligge på et bærbart SD-kort. Slet billedet eller videoen via appen Galleri på din enhed.

Tøm papirkurven

Hvis du ser en anmodning om at "slette permanent", når du prøver at flytte et element til papirkurven, så er din papirkurv fuld. Din papirkurv kan rumme 1,5 GB.

Vigtigt! Hvis du tømmer din papirkurv, skal du permanent slette eventuelle elementer i din papirkurv.

Sådan tømmer du papirkurven:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menu og så Papirkurv og så Mere Mere og så Tøm papirkurv og så Slet.

Fjern et element fra din enhed

Sådan sletter du permanent et element fra din enhed:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Vælg de elementer, du vil slette fra din Android-telefon eller tablet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Slet fra enhed.

Få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din enhed.

Giv tilladelse til at slette billeder fra dit SD-kort

Trin 1: Tjek, om du har Android 7.0 eller nyere

Disse trin virker kun, hvis du har Android 7.0 eller nyere. Sådan finder du ud af, hvilken Android-version du har.

Trin 2: Slet et billede eller en video

Når du prøver at slette et billede eller video, kan du lade Google Fotos læse dit SD-kort.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Mapper på enheden
  4. Åbn din SD-kortmappe.
  5. Vælg det element, du vil slette fra dit SD-kort.
  6. Tryk på Papirkurv Papirkurv og så Flyt til papirkurven.
  7. Tryk på Tillad og så Tillad.

Hvis du vil ændre dine tilladelser igen, skal du åbne Indstillinger på enheden. Tryk på Apps og så Fotos og så Lagerplads.

Gendan fotos og videoer

Hvis du har slettet et element og vil have det tilbage, kan du kigge i din papirkurv for at se, om det er der.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Papirkurv Papirkurv.
  3. Hold nede på det billede eller den video, du vil gendanne.
  4. Tryk på Gendan forneden. Billedet eller videoen gendannes:
    • I appen Galleri på din telefon
    • I din Google Fotos-samling
    • I eventuelle album, elementet var i

Hvis elementet ikke er i din papirkurv, er det muligvis blevet slettet permanent.

Kan du ikke se billedet eller videoen?

Hvis et slettet billede eller en slettet video ikke er i papirkurven, kan du ikke gendanne billedet eller videoen. Du kan ikke gendanne et billede, hvis:

• Du har flyttet det til papirkurven for mere end 60 dage siden.
  • Du har flyttet det til papirkurven og derefter tømt papirkurven.
  • Du har slettet det permanent fra papirkurven.
  • Du har slettet det permanent fra appen Galleri på din enhed uden at sikkerhedskopiere det først.

Slå Backup og synkronisering til, så du nemt kan finde og gendanne billeder.