Slet og gendan dine billeder og videoer

Hvis du har slået Backup og synkronisering til, bliver dine slettede billeder og videoer i din papirkurv i 60 dage, før de slettes permanent. Sådan slår du sikkerhedskopiering og synkronisering til.

Tip! Du kan flytte alle dine billeder til en anden konto ved at dele din billedsamling med den pågældende konto.

Før du sletter billeder og videoer

Få flere oplysninger om, hvor billeder og videoer fjernes, og hvor de ikke fjernes:

Elementer, du sletter fra Google Fotos, fjernes også fra:

Elementer, du sletter, fjernes ikke automatisk fra:

• Blogger
  • YouTube
  • Gmail
  • Google+

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

Slet billeder og videoer

Du kan slette op til 1.500 elementer fra din Google Fotos-samling eller dit SD-kort ad gangen.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk og hold nede på et billede eller en video, du vil flytte til papirkurven. Du kan vælge flere elementer.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Papirkurv Papirkurv og derefter Flyt til papirkurven.

Vigtigt!

• Hvis du sletter et billede eller en video, der er sikkerhedskopieret i Google Fotos, ligger elementet i din papirkurv i 60 dage.
  • Hvis du permanent sletter et element fra din iPhone eller iPad, uden at det er sikkerhedskopieret i Google Fotos, slettes det for altid. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer Backup og synkronisering.
  • Hvis du ser et billede eller en video i Google Fotos, som du tror, du har slettet, kan elementet ligge på et bærbart SD-kort. Slet billedet eller videoen via appen Galleri på din enhed.

Sådan sletter du permanent et element fra din enhed:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Vælg de elementer, du vil slette fra din iPhone eller iPad.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Slet fra enhed.

Få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din enhed.

Gendan billeder og videoer

Hvis du har slettet et element og vil have det tilbage, kan du kigge i din papirkurv for at se, om det er der.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Papirkurv Papirkurv.
  3. Tryk og hold nede på det billede eller den video, du vil gendanne.
  4. Tryk på Gendan forneden. Billedet eller videoen gendannes:
  • I appen Galleri på din telefon
  • I din Google Fotos-samling
  • I eventuelle album, elementet var i

Hvis elementet ikke er i din papirkurv, er det muligvis blevet slettet permanent.

Kan du ikke se billedet eller videoen?

Hvis et slettet billede eller en slettet video ikke er i papirkurven, kan du ikke gendanne billedet eller videoen. Du kan ikke gendanne et billede, hvis:

• Du har flyttet det til papirkurven for mere end 60 dage siden.
  • Du har flyttet det til papirkurven og derefter tømt papirkurven.
  • Du har slettet det permanent fra papirkurven.
  • Du har slettet det permanent fra appen Galleri på din enhed uden at sikkerhedskopiere det først.

Slå Backup og synkronisering til, så du nemt kan finde og gendanne billeder.