Slet og gendan dine billeder og videoer

Hvis du har slået Backup og synkronisering til, bliver dine slettede billeder og videoer i din papirkurv i 60 dage, før de slettes permanent. Sådan slår du sikkerhedskopiering og synkronisering til.

Tip! Du kan flytte alle dine billeder til en anden konto ved at dele din billedsamling med den pågældende konto.

Før du sletter billeder og videoer

Få flere oplysninger om, hvor billeder og videoer fjernes, og hvor de ikke fjernes:

Elementer, du sletter fra Google Fotos, fjernes også fra:

Elementer, du sletter, fjernes ikke automatisk fra:

• Blogger
  • YouTube
  • Gmail
  • Google+

Slet billeder og videoer

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Hold markøren over det element, du vil slette. Klik på Vælg Vælg øverst i venstre hjørne.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Papirkurv Papirkurv og derefter Flyt til papirkurven.

Tip! Hvis du tidligere har sikkerhedskopieret dit foto eller din video, inden du sletter det pågældende element, ligger elementet i din papirkurv i 60 dage.

Sådan sletter du billeder og videoer permanent:

1. Gå til papirkurven på din computer.
  2. Hold markøren over det element, du vil slette permanent. Klik på Vælg Vælg øverst i venstre hjørne.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Slet permanent og derefter Slet.

Gendan billeder og videoer

Hvis du ønsker at få et slettet element tilbage, kan du kigge i papirkurven for at se, om du kan få det tilbage. Hvis dit billede eller din video allerede er sikkerhedskopieret og derefter slettes, bliver billedet eller videoen i din papirkurv i 60 dage.

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Klik på menuen  og derefterPapirkurv Papirkurv.
  3. Hold markøren over det billede eller den video, du vil gendanne, og klik derefter på Vælg Vælg.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Gendan og derefter Gendan. Elementet gendannes i din Google Fotos-samling og føjes igen til eventuelle album, som det har været i.

Kan du ikke se billedet eller videoen?

Hvis et slettet billede eller en slettet video ikke er i papirkurven, kan du ikke gendanne billedet eller videoen. Du kan ikke gendanne et billede, hvis:

• Du har flyttet det til papirkurven for mere end 60 dage siden.
  • Du har flyttet det til papirkurven og derefter tømt papirkurven.
  • Du har slettet det permanent fra papirkurven.
  • Du har slettet det permanent fra appen Galleri på din enhed uden at sikkerhedskopiere det først.

Slå Backup og synkronisering til, så du nemt kan finde og gendanne billeder.