Slet billeder og videoer

De sikkerhedskopierede billeder og videoer, som du sletter, bliver i din papirkurv i 60 dage, før de
slettes permanent. Billeder og videoer, som er blevet slettet permanent, kan ikke gendannes.Få flere oplysninger om, hvordan du slår sikkerhedskopiering til.

Før du sletter billeder og videoer

Få flere oplysninger om, hvor billeder og videoer fjernes, og hvor de ikke fjernes

Elementer, du sletter fra Google Fotos, fjernes også fra:

Elementer, du sletter, fjernes ikke automatisk fra:

• Blogger
  • Drev
  • Gmail
  • Lokal lagerplads, når filer downloades til iOS-enheder og visse enheder med Android 11 eller nyere.
  • YouTube

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

Slet billeder og videoer

Vigtigt! Når du sletter billeder og videoer fra Google Fotos-appen, slettes de samme elementer fra din enhed. Hvis disse elementer er sikkerhedskopieret, slettes det samme indhold på alle enheder, hvor sikkerhedskopiering er aktiveret. Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner sikkerhedskopierede billeder og videoer fra Google Fotos, men ikke din enhed.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Hold fingeren på et billede eller en video, du vil flytte til papirkurven. Du kan vælge flere billeder og videoer.
  4. Tryk på Slet Slet foroven.

Tip! Nogle billeder reserverer plads, selvom de slettes. Hvis du sletter et billede, der frigør lagerplads på din Google-konto, får du muligvis et estimat over den frigjorte lagerplads.

Få flere oplysninger om, hvad der sker med billeder og videoer, du har slettet

• Hvis du sletter et billede eller en video, der er sikkerhedskopieret i Google Fotos, ligger elementet i din papirkurv i 60 dage.
  • Hvis du sletter et billede eller en video fra din enhed med Android 11 eller nyere, uden at elementet er sikkerhedskopieret, ligger elementet i din papirkurv i 30 dage.

Tip! Slettede billeder og videoer bliver muligvis på et bærbart SD-kort. Hvis du vil slette dem permanent, skal du bruge appen Galleri på din enhed.

Tøm papirkurven

Vigtigt! Hvis du får meddelelsen "Slet permanent", når du flytter billeder og videoer til papirkurven, så er din papirkurv fuld. Du kan vælge at slette disse billeder og videoer permanent, men hvis du vil have mulighed for at gendanne disse billeder og videoer, skal du først tømme papirkurven. Når du tømmer din papirkurv, sletter du eventuelle billeder og videoer i din papirkurv permanent, og de kan ikke gendannes.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Forneden skal du trykke på Samling og derefter Papirkurv og derefter Mere Mere og derefter Tøm papirkurven og derefter Slet permanent.

Slet billeder og videoer permanent

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Forneden skal du trykke på Samling og derefter Papirkurv og derefter Vælg.
  4. Vælg det billede eller den video, du vil slette permanent.
  5. Klik på Vælg Vælg foroven.
  6. Tryk på Slet og derefter Slet permanent.

Fjern et element fra din enhed

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Vælg det billede eller den video, du vil slette fra din Android-enhed.
  4. Øverst skal du trykke på Mere Mere og derefter Slet fra enhed.

Få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din enhed.

Giv tilladelse til at slette billeder fra dit SD-kort

Trin 1: Tjek, om du har Android 7.0 eller nyere

Disse trin virker kun, hvis du har Android 7.0 eller nyere. Sådan finder du ud af, hvilken Android-version du har.

Trin 2: Slet et billede eller en video

Når du prøver at slette et billede eller en video, kan du lade Google Fotos læse dit SD-kort.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Forneden skal du trykke på Samling og derefter Billeder på enheden.
  4. Åbn din SD-kortmappe.
  5. Vælg det billede eller den video, du vil slette fra dit SD-kort.
  6. Tryk på Slet Slet og derefter Flyt til papirkurven.
  7. Tryk på Tillad og derefter Tillad.

Fjern sikkerhedskopierede billeder og videoer fra Google Fotos, men ikke din enhed

1. Slå sikkerhedskopiering fra i Google Fotos-appen på din Android-enhed.
    • Deaktiver sikkerhedskopiering på alle de enheder, hvor billedet eller videoen skal blive.
  2. Gå til photos.google.com/login på din computer eller i din mobilbrowser.
  3. Slet de valgte sikkerhedskopierede billeder og videoer.
  4. Vent et par minutter på din Android-enhed, og sørg for, at du har forbindelse til Wi-Fi.
  5. Luk Google Fotos-appen, og åbn den igen.
    • Slettede billeder er muligvis stadig i din Fotos-visning. Disse billeder er kun lokale kopier. Du kan tjekke status for sikkerhedskopiering for billedet ved at trykke på billedet og derefter Mere Mere. Rul ned til "Oplysninger".

Du kan undgå, at dit billede eller din video sikkerhedskopieres til Google Fotos igen, og at din lokale kopi slettes, ved at lade sikkerhedskopiering være deaktiveret.

Tips!

• Hvis du lader sikkerhedskopiering være deaktiveret, mister du fordelene ved sikkerhedskopiering. Få flere oplysninger om fordelene ved sikkerhedskopiering.
  • Hvis dine billeder og videoer skal gemmes automatisk på din Google-konto igen, kan du aktivere sikkerhedskopiering.
  • Hvis du aktiverer sikkerhedskopiering , sker der nogle gange følgende:
    • Det slettede billede eller den slettede video kan sikkerhedskopieres igen, når sikkerhedskopiering aktiveres igen.
    • Enhedens kopi af det slettede billede eller den slettede video slettes muligvis, når sikkerhedskopiering aktiveres igen.