Suprimir fotos i vídeos

Les fotos i els vídeos amb còpia de seguretat que suprimeixis es mantindran a la paperera durant 60 dies abans de
suprimir-se definitivament. Les fotos i els vídeos que se suprimeixin permanentment no es podran restaurar. Obtén informació sobre com pots activar la còpia de seguretat.

Abans de suprimir fotos i vídeos

De quins llocs se suprimeixen les fotos i els vídeos i de quins no

Els elements que suprimeixes de Google Fotos també se suprimeixen de:

Els elements que suprimeixes no se suprimeixen automàticament de:

• Blogger.
  • Drive
  • Gmail.
  • L'emmagatzematge local, quan els fitxers es baixen a dispositius iOS i a alguns dispositius amb Android 11 (o una versió posterior).
  • YouTube.

Suprimir fotos i vídeos

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com/login.
  2. Tria la foto o el vídeo que vols suprimir.
  3. A la part superior, fes clic a Selecciona Selecciona.
  4. A la part superior, fes clic a Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Mou a la paperera.
  5. Per desfer l'acció, a la part inferior, fes clic a Desfés.

Consells:

• Si has creat una còpia de seguretat d'una foto o d'un vídeo abans de suprimir-los, es desaran a la paperera durant 60 dies.
  • Algunes fotos estalvien espai quan se suprimeixen. Si suprimeixes una foto que estalvia espai d'emmagatzematge al teu Compte de Google, és possible que obtinguis una estimació de l'emmagatzematge recuperat.

Buidar la paperera

Important: si reps un missatge que diu "Suprimeix permanentment" en moure fotos o vídeos a la paperera, vol dir que la paperera és plena. Pots decidir si vols suprimir-los permanentment. Tanmateix, si vols poder restaurar-los, primer has de buidar la paperera. Quan buides la paperera, suprimeixes permanentment les fotos i els vídeos que conté, i no es podran restaurar.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com/login.
  2. Fes clic a Paperera Suprimeix.
  3. A la part superior, fes clic a Buida la paperera i, a continuació, Buida la paperera.

Suprimir fotos i vídeos permanentment

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com/login.
  2. Fes clic a Paperera Suprimeix.
  3. Tria la foto o el vídeo que vols suprimir permanentment.
  4. A la part superior, fes clic a Selecciona Selecciona.
  5. A la part superior, fes clic a Suprimeix permanentment i, a continuació, Suprimeix.