Suprimir o restaurar fotos i vídeos

Si tens activada l'opció Còpia de seguretat i sincronització, les fotos i els vídeos que suprimeixis es desaran a la paperera durant 60 dies abans de suprimir-se definitivament. Obtén informació sobre com pots activar Còpia de seguretat i sincronització.

Consell: per moure totes les fotos a un altre compte, comparteix la biblioteca de fotos amb el compte en qüestió.

Abans de suprimir fotos i vídeos

De quins llocs se suprimeixen les fotos i els vídeos i de quins no

Els elements que suprimeixes de Google Fotos també se suprimeixen dels llocs següents:

Els elements que suprimeixes no se suprimeixen automàticament de:

• Blogger.
  • YouTube.
  • Gmail.
  • L'emmagatzematge local quan els fitxers es baixen en dispositius iOS i amb Android 11 o una versió posterior.

Abans de començar

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

Suprimir fotos i vídeos

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Mantén premut el vídeo o la foto que vulguis moure a la paperera. Pots seleccionar diversos elements.
  4. A la part superior, toca Suprimeix Suprimeix.

Important:

• Si suprimeixes una foto o un vídeo que tenen una còpia de seguretat a Google Fotos, es desaran a la paperera durant 60 dies.
  • Si suprimeixes un element del teu dispositiu amb Android 11 o una versió posterior sense que se n'hagi creat una còpia de seguretat, es desarà a la paperera durant 30 dies.
  • Si veus una foto o un vídeo a Google Fotos que pensaves que havies suprimit, és possible que es trobin a la targeta de memòria extraïble. Per suprimir-los, utilitza l'aplicació Galeria del dispositiu.

Buidar la paperera

Si veus la sol·licitud "Suprimeix permanentment" quan intentes moure un element a la paperera, vol dir que la paperera és plena. La paperera té una capacitat d'1,5 GB.

Important: si buides la paperera, se suprimiran permanentment tots els elements que contingui.

Per buidar-la:

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part inferior, toca Biblioteca i, a continuació, Paperera i, a continuació, Més Més i, a continuació, Buida la paperera i, a continuació, Suprimeix permanentment.

Suprimir un element del dispositiu

Per suprimir permanentment un element del dispositiu, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Selecciona els elements que vols suprimir del telèfon o la tauleta Android.
  4. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació,Suprimeix del dispositiu.

Obtén informació sobre com pots alliberar espai del dispositiu.

Donar permisos per suprimir fotos de la targeta SD

Pas 1: comprova si tens Android 7.0 o una versió posterior

Aquestes instruccions només et serviran si tens Android 7.0 o una versió posterior. Obtén informació sobre com pots consultar la versió d'Android.

Pas 2: suprimeix una foto o un vídeo

Quan intentis suprimir una foto o un vídeo, pots permetre que Google Fotos llegeixi la teva targeta SD.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part inferior, toca Biblioteca i, a continuació, Carpetes del dispositiu.
  4. Obre la carpeta de la targeta SD.
  5. Selecciona l'element que vols suprimir de la targeta SD.
  6. Toca Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Mou a la paperera.
  7. Toca Permet i, a continuació, Permet.

Per tornar a modificar els permisos, obre la configuració del dispositiu. Toca Aplicacions i, a continuació, Fotos i, a continuació, Emmagatzematge.

Restaurar fotos i vídeos

Si has suprimit un element i el vols recuperar, ves a la paperera i comprova si hi és.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior, toca Biblioteca i, a continuació, Paperera Suprimeix.
  3. Mantén premut el vídeo o la foto que vulguis restaurar.
  4. A la part inferior, toca Restaura. Tornaràs a veure la foto o el vídeo als llocs següents:
    • l'aplicació Galeria del dispositiu
    • la biblioteca de Google Fotos
    • els àlbums en què s'havien inclòs

Si l'element no és a la paperera, és possible que s'hagi suprimit permanentment.

No veus la foto o el vídeo?

Si una foto o un vídeo no són a la paperera, no els pots restaurar. No podràs restaurar una foto en els casos següents:

• La vas enviar a la paperera fa més de 60 dies.
  • L'has enviat a la paperera i després l'has buidat.
  • La vas enviar a la paperera fa més de 30 dies en un dispositiu amb Android 11 o una versió posterior, i no se n'ha creat cap còpia de seguretat.
  • L'has suprimit de la paperera permanentment.
  • L'has suprimit permanentment de l'aplicació Galeria del dispositiu sense crear-ne cap còpia de seguretat abans.

Per cercar i recuperar les fotos fàcilment, activa la funció Còpia de seguretat i sincronització.

Important: si el teu compte de Google Fotos està inactiu durant dos anys o si has superat el límit d'emmagatzematge, el contingut es pot veure afectat.Obtén més informació sobre aquest tema.