Slet billeder og videoer

De sikkerhedskopierede billeder og videoer, som du sletter, bliver i din papirkurv i 60 dage, før de
slettes permanent. Billeder og videoer, som er blevet slettet permanent, kan ikke gendannes.Få flere oplysninger om, hvordan du slår sikkerhedskopiering til.

Før du sletter billeder og videoer

Få flere oplysninger om, hvor billeder og videoer fjernes, og hvor de ikke fjernes

Elementer, du sletter fra Google Fotos, fjernes også fra:

Elementer, du sletter, fjernes ikke automatisk fra:

• Blogger
  • Drev
  • Gmail
  • Lokal lagerplads, når filer downloades til iOS-enheder og visse enheder med Android 11 eller nyere.
  • YouTube

Slet billeder og videoer

1. Gå til photos.google.com/login på din computer.
  2. Vælg det billede eller den video, du vil slette.
  3. Klik på Vælg Vælg foroven.
  4. Foroven skal du klikke på Slet Slet og derefter Flyt til papirkurv.
  5. Hvis du vil fortryde, skal du klikke på Fortryd nederst.

Tip!

• Hvis du tidligere har sikkerhedskopieret dit foto eller din video, inden du sletter det pågældende element, ligger elementet i din papirkurv i 60 dage.
  • Nogle billeder frigør plads, når de bliver slettet. Hvis du sletter et billede, der frigør lagerplads på din Google-konto, får du muligvis et estimat over den frigjorte lagerplads.

Tøm papirkurven

Vigtigt! Hvis du får meddelelsen "Slet permanent", når du flytter billeder og videoer til papirkurven, så er din papirkurv fuld. Du kan vælge at slette disse billeder og videoer permanent, men hvis du vil have mulighed for at gendanne disse billeder og videoer, skal du først tømme papirkurven. Når du tømmer din papirkurv, sletter du eventuelle billeder og videoer i din papirkurv permanent, og de kan ikke gendannes.

1. Gå til photos.google.com/login på din computer.
  2. Klik på Papirkurv Slet.
  3. Øverst skal du klikke på Tøm papirkurv og derefter Tøm papirkurv.

Slet billeder og videoer permanent

1. Gå til photos.google.com/login på din computer.
  2. Klik på Papirkurv Slet.
  3. Vælg det billede eller den video, du vil slette permanent.
  4. Klik på Vælg Vælg foroven.
  5. Øverst skal du klikke på Slet permanent og derefter Slet.