Du kan få flere funktioner uden beregning fra og med den 15. maj 2024 og i løbet af de kommende måneder. Du kan se den fremtidige tilgængelighed i denne artikel eller ved at gå til Fotos-fællesskabet, hvor du kan få flere oplysninger om, hvad der bliver ændret.

Rediger dine billeder

Tilføj filtre, beskær billeder og meget mere på din mobilenhed eller computer. Hvis du vil redigere billeder på din mobilenhed, skal du bruge Google Fotos-appen. Visse funktioner er ikke tilgængelige på mobilweb.

Tip! Hvis du har aktiveret sikkerhedskopiering, synkroniseres dine redigeringer med din Google Fotos-konto.

Tips!

Brug foreslåede redigeringer
Vigtigt! Din enhed skal have mindst 4 GB RAM.
Redigeringsindstillinger er baseret på den type billede, som du vil redigere, og du kan anvende dem med et enkelt klik.
  1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Åbn det billede, som du vil redigere.
  3. Klik på Rediger Rediger foroven.
  4. Hvis du vil anvende en foreslået redigering, skal du klikke på navnet på forslaget.
    • Klik f.eks. på Optimer .
  5. Hvis du vil fortryde ændringerne, skal du klikke på forslagets navn igen.
  6. Klik på GEM, når du er færdig.
Beskær eller roter et billede
  1. Gå til photos.google.com på en computer.
  2. Åbn det billede, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger Rediger foroven.
    Tip! Mens du redigerer, kan du klikke på billedet og holde det nede for at sammenligne dine ændringer med originalen.
  4. Klik på Beskær og roter Crop & rotate for at beskære eller rotere.
    • Træk i kanterne for at beskære billedet.
    • Hvis du vil rotere billedet, skal du klikke på Roter foroven.
  5. Klik på Gem foroven.
Tip! Dine ændringer anvendes på billedet, men du kan til enhver tid fortryde dem.
Brug værktøjer
  1. Gå til photos.google.com på en computer.
  2. Åbn det billede, du vil redigere.
  3. Foroven skal du klikke på Rediger Rediger og derefter Værktøjer .
  4. Vælg de værktøjer, du vil bruge med dit billede.
  5. Foretag ændringer.
  6. Klik på GEM, når du er færdig.
  7. Hvis du vil fortryde en effekt, skal du vælge værktøjet og klikke på Fortryd.

Tilgængelige værktøjer

Vigtigt! Din enhed skal have mindst 4 GB RAM.
  • Klik på Portrætlys for at justere lysposition og lysstyrke på portrætter af en person.
  • Klik på Sløring for at justere baggrundssløringen.
  • Du kan vælge mellem flere farvepaletter og justere farven og kontrasten på himlen ved at klikke på Himmel .
  • Hvis du vil fjerne mætningen i baggrunden, men beholde farven på forgrunden, skal du klikke på Farvepop .

Tip! De tilgængelige værktøjer afhænger af dit billede. Nogle værktøjer er muligvis ikke tilgængelige for alle billeder.

Juster billeder
  1. Gå til photos.google.com på en computer.
  2. Åbn det billede, du vil redigere.
  3. Foroven skal du klikke på Rediger Rediger og derefter Juster Rediger.
  4. Vælg den type effekt, som du vil anvende på dit billede.
  5. Flyt skiven for at foretage ændringer.
  6. Klik på Gem, når du er færdig.
  7. Hvis du vil fortryde en effekt, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for valgmuligheden.

Få flere oplysninger om, hvordan du justerer billeder

Vigtigt! Din enhed skal have mindst 4 GB RAM.
  • Klik på Lysstyrke for at justere det samlede lys eller mørke.
  • Du kan justere nuanceforskelle ved at klikke på Kontrast .
  • Klik på Hvidt punkt for at justere den lyseste værdi.
  • Klik på Sort punkt for at justere den mørkeste værdi.
  • Klik på Lyse områder for at justere detaljerne på de lyseste områder.
  • Klik på Skygger for at justere detaljerne på de mørkeste områder.
  • Klik på Mætning for at justere farveintensiteten.
  • Du kan justere farvetemperaturen ved at klikke på Varme .
  • Klik på Nuance for at justere farvenuancen.
  • Klik på Hudtone for at justere mætningen af de hudfarvede nuancer.
  • Du kan justere mætningen af de blå toner, f.eks. himlen eller vand, ved at klikke på Blåtone .
  • Klik på Pop for at justere den lokale kontrast af kanter.
  • Klik på Vignet for at reducere lysstyrken omkring billedets kanter.
  • Du kan forbedre lysstyrken og kontrasten på hele billedet, så du får et mere afbalanceret billede, ved at klikke på HDR-effekt .
Tilføj et filter
  1. Gå til photos.google.com på en computer.
  2. Åbn det billede, du vil redigere.
  3. Foroven skal du klikke på Rediger Rediger og derefter Filtre Photo filters.
  4. Vælg et filter.
  5. Flyt skiven for at ændre styrken af filteret på billedet.
  6. Klik på Gem, når du er færdig.
  7. Hvis du vil fortryde et filter, skal du klikke på Ingen.
Skift dato- og tidsstempler
Vigtigt! Du kan ændre dato- og tidsstemplerne for billeder og videoer på din computer. Når du ændrer dit billedes dato og tidspunkt, vises billedets nye oplysninger for dato og tidspunkt i Google Fotos. Hvis du deler billedet med andre apps eller downloader det, viser billedet muligvis den oprindelige dato og det oprindelige tidspunkt, som blev gemt af dit kamera.
  1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Hold markøren over et foto eller en video.
    • Klik på Vælg Vælg for at vælge de elementer, du vil opdatere.
  3. Klik på Mere Mere foroven.
  4. Klik på Rediger dato og tidspunkt. Hvis du har valgt mere end ét element, kan du se to valgmuligheder.
    • Klik på Skift datoer og tidspunkter for at angive en dato og et tidspunkt for det første element og for automatisk at justere datoer og tidspunkter for de andre elementer, der hører sammen med det første.
    • Klik på Angiv en dato og et tidspunkt for at angive den samme dato og det samme tidspunkt for alle de elementer, du har valgt.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte.
Tip! Billeder, der er taget før kl. 4.00, sorteres til den foregående dag.
Fortryd ændringer
  • Gå til photos.google.com på din computer.
  • Åbn billedet med de ændringer, du vil fjerne.
  • Klik på Rediger Rediger.
  • Klik på Gendanog så Gem.

GÅ TIL MINE BILLEDER