Lisää maksuttomia ominaisuuksia on saatavilla 15.5.2024 alkaen, ja ne tulevat käyttöön lähikuukausien aikana. Näet saatavuustiedot tästä artikkelista ja voit lukea lisää muutoksista Kuvat-yhteisöstä.

Kuvien muokkaaminen

Voit lisätä suodattimia, rajata kuvia ja tehdä paljon muuta mobiililaitteella tai tietokoneella. Muokkaa kuvia mobiililaitteella Google Kuvat ‐sovelluksen avulla. Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä mobiiliverkossa.

Vinkki: Jos varmuuskopiointi on päällä, muokkaukset synkronoituvat Google Kuvat ‐tilille.

Vinkkejä:

• Verkossa ei voi käyttää joitain muokkausominaisuuksia. Jos et löydä muokkausominaisuutta selainversiosta, kokeile Google Kuvat ‐sovellusta Android- tai iOS-laitteella.
Muokkausehdotusten käyttäminen
Tärkeää: Laitteessa on oltava vähintään 4 Gt RAM-muistia.
Muokkausvaihtoehdot perustuvat muokattavan kuvan tyyppiin, ja voit tehdä muokkauksen yhdellä klikkauksella.
  1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Avaa valokuva, jota haluat muokata.
  3. Valitse yläreunasta Muokkaa Muokkaa.
  4. Tee ehdotettu muokkaus klikkaamalla ehdotuksen nimeä.
    • Valitse esimerkiksi Paranna .
  5. Voit kumota muutokset klikkaamalla ehdotuksen nimeä uudelleen.
  6. Kun olet valmis, valitse Tallenna.
Kuvan rajaaminen tai kiertäminen
  1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Avaa valokuva, jota haluat muokata.
  3. Valitse yläreunasta Muokkaa Muokkaa.
    Vinkki: Kuvan muokkauksen aikana voit verrata muokattua kuvaa alkuperäiseen klikkaamalla ja pitämällä hiiren painikkeen painettuna.
  4. Rajaa tai kierrä kuvaa klikkaamalla Rajaa ja kierrä Crop & rotate.
    • Voit rajata kuvaa vetämällä sen reunoja.
    • Jos haluat kiertää kuvaa, valitse yläreunasta Kierrä .
  5. Valitse yläreunasta Tallenna.
Vinkki: Voit kumota tekemäsi muokkaukset milloin tahansa.
Työkalujen käyttö
  1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Avaa valokuva, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa yläreunasta Muokkaa Muokkaa ja sitten Työkalut .
  4. Valitse työkalut, joita haluat käyttää kuvaan.
  5. Tee muutokset.
  6. Kun olet valmis, valitse Tallenna.
  7. Jos haluat kumota tehosteen, valitse työkalu ja klikkaa Palauta.

Käytettävissä olevat työkalut

Tärkeää: Laitteessa on oltava vähintään 4 Gt RAM-muistia.
  • Säädä valon suuntaa ja kirkkautta muotokuvissa klikkaamalla Potrettivalo .
  • Säädä taustan sumennusta klikkaamalla Sumenna .
  • Valitse useista paleteista taivaan väri ja säädä väriä ja kontrastia klikkaamalla Pilvetön taivas .
  • Vähennä taustan kylläisyyttä muuttamatta etualan väriä klikkaamalla Värikorostus .

Vinkki: Työkaluvaihtoehdot riippuvat kuvasta. Kaikki työkalut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa kuvissa.

Kuvien säätäminen
  1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Avaa valokuva, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa yläreunasta Muokkaa Muokkaa ja sitten Säädä Muokkaa.
  4. Valitse tehoste, jonka haluat lisätä kuvaan.
  5. Tee muutoksia siirtämällä valitsinta.
  6. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.
  7. Voit kumota tehosteen poistamalla sen valinnan.

Muita tapoja kuvien säätämiseen

Tärkeää: Laitteessa on oltava vähintään 4 Gt RAM-muistia.
  • Säädä koko kuvan vaaleutta tai tummuutta klikkaamalla Kirkkaus .
  • Säädä sävyeroja klikkaamalla Kontrasti .
  • Säädä kirkkainta arvoa klikkaamalla Valkoinen piste .
  • Säädä tumminta arvoa klikkaamalla Musta piste .
  • Säädä kirkkaimpien alueiden yksityiskohtia klikkaamalla Valokohdat .
  • Säädä tummimpien alueiden yksityiskohtia klikkaamalla Varjostus .
  • Säädä värien voimakkuutta klikkaamalla Kylläisyys .
  • Säädä värilämpötilaa klikkaamalla Lämpö .
  • Säädä sävyä klikkaamalla Sävytys .
  • Säädä ihon värisävyjen kylläisyyttä klikkaamalla Ihonväri .
  • Säädä sinisävyjen, kuten taivaan ja veden, kylläisyyttä klikkaamalla Sinisävy .
  • Säädä reunojen paikallista kontrastia klikkaamalla Korostus .
  • Vähennä kirkkautta kuvan reunoilta klikkaamalla Vinjetti .
  • Paranna koko kuvan kirkkautta ja kontrastia tasapainoisemman lopputuloksen saamiseksi klikkaamalla HDR-tehoste .
Filtterin lisääminen
  1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Avaa valokuva, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Muokkaa Muokkaa ja sitten Filtterit Photo filters.
  4. Valitse suodatin.
  5. Voit muuttaa kuvassa käytettävän filtterin voimakkuutta siirtämällä valitsinta.
  6. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.
  7. Voit kumota filtterin klikkaamalla Ei mitään.
Päivämäärä- ja aikaleiman muuttaminen
Tärkeää: Voit muuttaa kuvien ja videoiden päivämäärä- ja aikaleimoja tietokoneella. Muokattu päivämäärä ja aika näkyvät Google Kuvissa. Jos jaat kuvan muihin sovelluksiin tai lataat sen, kuvassa saattaa näkyä kameran tallentama alkuperäinen päivämäärä ja aika.
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Vie kohdistin kuvan tai videon päälle.
    • Valitse päivitettävät kohteet klikkaamalla Valitse Valitse.
  3. Klikkaa yläreunasta Lisää Lisää.
  4. Klikkaa Muokkaa päivämäärää ja aikaa. Jos valitsit monta kohdetta, näkyviin tulee kaksi vaihtoehtoa:
    • Jos haluat valita ensimmäisen kohteen päivämäärän ja ajan ja muuttaa muiden kohteiden päivämääriä ja aikoja automaattisesti ensimmäisen kohteen arvojen mukaan, klikkaa Vaihda päivämäärät ja ajat.
    • Jos haluat asettaa saman päivämäärän ja ajan kaikille valituille kohteille, klikkaa Aseta yksi päivämäärä ja aika.
  5. Viimeistele muutos näytön ohjeiden mukaisesti.
Vinkki: Ennen klo 4.00 otetut kuvat lajitellaan edelliseen päivään.
Muokkausten kumoaminen
  • Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  • Avaa valokuva, jonka muokkaukset haluat poistaa.
  • Valitse Muokkaa Muokkaa.
  • Valitse Palauta ja sitten Tallenna.

SIIRRY OMIIN KUVIIN

Muita lähteitä