Valokuvien muokkaaminen

Lisää suodattimia, rajaa kuvia ja paljon muuta mobiililaitteella tai tietokoneella.

Vinkki: jos sinulla on Varmuuskopiointi ja synkronointi päällä, tekemäsi muokkaukset synkronoidaan Google Kuvat ‑kirjastoosi.

Kuvan säätäminen, rajaaminen ja kiertäminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteessa.
  2. Avaa valokuva, jota haluat muokata.
  3. Napauta Muokkaa Muokkaa.
    • Lisää suodatinta tai muuta sitä napauttamalla Suodattimet Photo filters. Käytä suodatinta napauttamalla. Säädä napauttamalla uudelleen.
    • Voit muuttaa valotusta ja värejä tai lisätä tehosteita manuaalisesti napauttamalla Muokkaa Muokkaa. Saat lisävaihtoehtoja klikkaamalla nuolta Alanuoli
    • Rajaa tai kierrä kuvaa napauttamalla Rajaa ja kierrä Crop & rotate.
    Vinkki: kuvan muokkauksen aikana voit verrata muokattua kuvaa alkuperäiseen koskettamalla kuvaa pitkään.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Tallenna.

Muokkaukset tallennetaan valokuvaan, mutta voit kumota ne milloin tahansa.

Päivämäärä- ja aikaleiman muuttaminen

Voit muuttaa kuvien ja videoiden päivämäärä- ja aikaleimoja siirtymällä osoitteeseen photos.google.com, napauttamalla Tietokone ja noudattamalla ohjeita.

Kumoa muokkaukset

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteessa.
  2. Avaa valokuva, jonka muokkaukset haluat poistaa.
  3. Napauta Muokkaa Muokkaa ja sittenLisää Lisää ja sitten Kumoa muokkaukset.
  4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Brenna on Google Kuvat ‑asiantuntija, joka kirjoitti tämän sivun. Auta häntä sivun parantamisessa antamalla palautetta alla.