Redigera Google-foton

Lägg till filter, beskär foton och mer på din mobila enhet eller dator.

Tips: Om du har aktiverat säkerhetskopiering och synkronisering synkroniseras ändringarna med ditt Google Foto-bibliotek.

Beskära eller rotera ett foto

1. Öppna photos.google.com på en dator.
  2. Öppna det foto som du vill redigera.
  3. Längst upp till höger klickar du på Redigera Redigera. Tips! Medan du redigerar klickar du på och håller nere på fotot för att jämföra dina ändringar till originalet.
    • Om du vill lägga till eller ändra ett filter klickar du på Fotofilter Photo filters. Klicka om du vill tillämpa ett filter. Justera det med reglaget som finns nedanför filtret.
    • Om du manuellt vill ändra ljussättning, färg eller lägga till effekter, klickar du på Redigera Redigera. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil om du vill se fler alternativ.
    • Om du vill beskära eller rotera klickar du på Beskär och rotera Crop & rotate. Dra kanterna om du vill beskära fotot.
  4. Klicka på KLAR uppe till höger.

TILL MINA FOTON

Dina ändringar kommer att tillämpas på fotot men du kan ångra dem när som helst.

Ändra datum- och tidsstämplar

Du kan ändra datum- och tidsstämplar för foton och videoklipp med hjälp av en dator. När du ändrar datum och tid för ditt foto visas det redigerade datumet och tiden i Google Foton. Om du delar det med andra appar eller laddar ned det, kan ursprungligt datum och tid som sparats i kameran visas.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Placera markören över ett foto eller en video. Välj de objekt du vill uppdatera genom att klicka på Välj Välj.
  3. Längst upp till höger klickar du på Mer Mer.
  4. Klicka på Redigera datum och tid. Om du har valt fler än ett objekt ser du två alternativ.
    • Om du vill ange datum och klockslag för det första objektet och automatiskt anpassa datum och tider för andra objekt i förhållande till det klickar du på Byt datum och tider.
    • Om du vill ange samma datum och tid för alla objekt du valt klickar du på Ange ett datum och en tid.
  5. Följ samtliga instruktioner.

Ångra ändringarna

• Öppna photos.google.com på datorn.
  • Öppna fotot med ändringar som du vill ta bort.
  • Klicka på Redigera Redigera.
  • Klicka Ångra ändringarna följt av Klar.