Redigera foton

Lägg till filter, beskär foton och mer på din mobila enhet eller dator.

Tips: Om du har aktiverat säkerhetskopiering och synkronisering synkroniseras ändringarna med ditt Google Foto-bibliotek.

Innan du börjar

Ladda ned och installera appen Google Foto.

Justera, beskära eller rotera ett foto

1. Öppna appen Google Foto Foton på Android-enheten.
  2. Öppna det foto som du vill redigera.
  3. Tryck på Redigera Redigera.
    • Om du vill lägga till eller ändra ett filter trycker du på Fotofilter Photo filters. Tryck om du vill tillämpa ett filter, tryck igen om du vill anpasa.
    • Om du manuellt vill ändra ljussättning, färg eller lägga till effekter trycker du på Redigera Redigera. Om du vill ha fler alternativ, trycker du på nedåtpilen Nedåtpil
    • Om du vill beskära eller rotera trycker du på Beskär och rotera Crop & rotate. Om du vill beskära bilden trycker du på den och drar kanterna.
    Tips! Medan du redigerar, trycker du och håller nere på fotot för att jämföra dina ändringar med originalet.
  4. Tryck på Spara överst till höger.

Dina ändringar kommer att tillämpas på fotot men du kan ångra dem när som helst.

Om dina foton inte säkerhetskopieras sparas ändringar som ett separat foto.

Spara nya bilder från dina rörelsefoton

När du tar ett rörelsesfoto av en vän eller en grupp, rekommenderar Google Foto ibland en annan bild från ditt rörelsesfoto. Du kan även välja din favoritbild.

1. Öppna appen Google Foto Foton på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Öppna ett rörelsefoto.
  3. Svep upp på bilden.
  4. Tryck på Bilder i det här fotot
  5. Bläddra igenom bilderna i fotot och välj din favorit.
    • Om du har tagit fotot med en Pixel 3 ser du kanske rekommenderade bilder. Ovanför rekommenderade bilder visas en vit prick.
    • Ovanför originalfotot visas en grå prick.
  6. Om du vill spara ett nytt foto trycker du på Spara kopia

Bilder som du sparar visas i ditt Google Foto-bibliotek bredvid originalbilden.

Ändra datum- och tidsstämplar

Om du vill ändra datum- och tidsstämpel för ett foto eller en video öppnar du photos.google.com och trycker på Dator ovan för att följa de här stegen.

Du kan ändra datum- och tidsstämplar för foton och videoklipp med hjälp av en dator. När du ändrar datum och tid för ditt foto visas det redigerade datumet och tiden i Google Foton. Om du delar det med andra appar eller laddar ned det, kan ursprungligt datum och tid som sparats i kameran visas.

Ångra ändringarna

1. Öppna appen Google Foto Foton på Android-enheten.
  2. Öppna fotot med ändringar som du vill ta bort.
  3. Tryck på Redigera Redigera följt avMer Mer följt av Ångra ändringar
  4. När du är klar klickar du på Spara.