Endre bilder

Legg til filtre, beskjær bilder med mer på mobilenheter eller datamaskiner.

Tips: Hvis du har slått på sikkerhetskopiering og synkronisering, blir endringene dine synkronisert med Google Foto-biblioteket ditt.

Før du begynner

Last ned og installer Google Foto-appen.

Juster, beskjær eller rotér bilder

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på en Android-enhet.
  2. Åpne bildet du vil endre.
  3. Trykk på Rediger Rediger.
    • Trykk på Bildefiltre Photo filters for å legge til eller justere et filter. Trykk for å bruke et filter, og trykk én gang til for å justere det.
    • Trykk på Rediger Rediger for å endre lys eller farger manuelt eller legge til effekter. Du kan se flere alternativer ved å trykke på nedoverpilen Pil ned
    • Trykk på Beskjær og rotér Crop & rotate for å beskjære eller rotere. Trykk og dra i kantene for å beskjære bildet.
    Tips: Mens du redigerer, kan du trykke og holde på bildet for å sammenligne det med originalen.
  4. Trykk på Lagre øverst til høyre.

Endringene dine blir brukt på bildet, men du kan angre dem når som helst.

Hvis bildene dine ikke er sikkerhetskopiert, blir endringene lagret som et eget bilde.

Lagre nye bilder fra levende bilder

Når du tar et levende bilde av en venn eller en gruppe, anbefaler Google Foto av og til et annet bilde fra det levende bildet ditt. Du kan også velge favorittbildet ditt.

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på Android-telefonen din eller Android-nettbrettet ditt.
  2. Åpne et levende bilde.
  3. Sveip opp på bildet.
  4. Trykk på Blinkskudd i dette bildet
  5. Rull gjennom bildene i det levende bildet, og velg favoritten din.
    • Hvis du tok bildet med en Pixel 3, kan det hende du ser anbefalte bilder. Det står en hvit prikk over dem.
    • Over det opprinnelige bildet står det en grå prikk.
  6. Hvis du vil lagre et nytt bilde, klikker du på Lagre en kopi

Bildene du lagrer, vises i Google Foto-biblioteket ditt ved siden av det opprinnelige bildet.

Endre dato- og tidsstempler

For å endre dato- og tidsstempler for bilder eller videoer, åpne photos.google.com, trykk på På datamaskiner ovenfor og følg veiledningen.

Du kan endre dato- og tidsstempler for bilder og videoer via datamaskinen. Når du endrer dato og klokkeslett for et bilde, vises den nye datoen og det nye klokkeslettet i Google Foto. Hvis du imidlertid deler bildet med andre apper eller laster det ned, kan det hende at den opprinnelige datoen og det opprinnelige klokkeslettet som ble lagret av kameraet, vises.

Angre endringer

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på en Android-enhet.
  2. Åpne bildet med endringene du vil fjerne.
  3. Trykk på Rediger Rediger og deretter Mer Mer og deretter Angre endringene
  4. Trykk på Lagre når du er ferdig.