Editar fotos

Afegeix filtres, retalla fotos i molt més al dispositiu mòbil o a l'ordinador.

Consell: si tens activada la funció Còpia de seguretat i sincronització, les modificacions que facis se sincronitzaran amb la teva biblioteca de Google Fotos.

Abans de començar

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

Ajustar, retallar o girar una foto

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al dispositiu Android.
  2. Obre la foto que vols editar.
  3. Toca Edita Edita.
    • Per afegir un filtre o ajustar-lo, toca Filtres fotogràfics Photo filters. Toca un filtre una vegada per aplicar-lo i torna a tocar-lo per ajustar-lo.
    • Per canviar la llum i el color manualment o afegir efectes, toca Edita Edita. Per veure més opcions, toca la fletxa avall Fletxa avall
    • Per retallar o girar una foto, toca Retalla i gira Crop & rotate. Per retallar-la, toca i arrossega les vores.
    Consell: mentre edites una foto, mantén-la premuda per comparar la imatge original amb els canvis que hagis fet.
  4. A la part superior dreta, toca Desa.

Els canvis s'apliquen a la foto, però els pots desfer en qualsevol moment.

Si no s'ha creat cap còpia de seguretat de les teves fotos, els canvis es desaran com a una foto diferent.

Desar fotogrames nous de les fotos amb moviment

En fer una foto amb moviment d'un amic o d'un grup, a vegades Google Fotos te'n recomanarà altres fotogrames, i tu també podràs triar el que t'agradi més.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Obre una foto amb moviment.
  3. Llisca la foto cap amunt.
  4. Toca Fotogrames en aquesta foto
  5. Desplaça't pels fotogrames de la foto i tria el que t'agradi més.
    • Si vas fer la foto amb un dispositiu Pixel 3, és possible que vegis fotogrames recomanats, que tindran un punt blanc a sobre.
    • La foto original apareixerà amb un punt gris a sobre.
  6. Per desar una foto nova, toca Desa una còpia

Els fotogrames que desis apareixeran a la biblioteca de Google Fotos al costat de la foto original.

Canviar les marques de data i hora

Per canviar les marques de data i hora d'una foto o un vídeo, obre photos.google.com i toca Ordinador més amunt per seguir els passos corresponents.

Pots canviar les marques de data i hora de les fotos i dels vídeos des de l'ordinador. En canviar la data i l'hora de la foto, les veuràs modificades a Google Fotos, però si comparteixes la foto en altres aplicacions o la baixes, és possible que es mostrin la data i l'hora originals desades per la càmera.

Desfer els canvis

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al dispositiu Android.
  2. Obre la foto que tingui les modificacions que vols suprimir.
  3. Toca Edita Edita i, a continuació,Més Més i, a continuació, Desfés els canvis
  4. Quan hagis acabat, toca Desa.