A partir del 15 de maig de 2024 i amb llançaments progressius durant els pròxims mesos, podràs obtenir més funcions sense cost econòmic. Pots consultar la disponibilitat futura en aquest article o pots anar a la comunitat de Fotos per obtenir més informació sobre què canviarà.

Editar fotos

Afegeix filtres, retalla fotos i més al dispositiu mòbil o a l'ordinador. Per editar fotos al dispositiu mòbil, utilitza l'aplicació Google Fotos. Algunes funcions no estan disponibles al web per a mòbils.

Consell: si tens activada la còpia de seguretat, els canvis que facis se sincronitzaran amb el teu compte de Google Fotos.

Consells:

Utilitzar els canvis suggerits
Important: el dispositiu ha de tenir com a mínim 4 GB de RAM.
Les opcions de canvis es basen en el tipus de foto que vols editar i es poden aplicar amb un clic.
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Obre la foto que vols editar.
  3. A la part superior, fes clic a Edita Edita.
  4. Per aplicar un canvi suggerit, fes clic al nom del suggeriment.
    • Per exemple, fes clic a Realça .
  5. Per desfer els canvis, torna a fer clic al nom del suggeriment.
  6. Quan acabis, fes clic a Desa.
Retallar o girar una foto
  1. Accedeix a photos.google.com des de l'ordinador.
  2. Obre la foto que vulguis editar.
  3. A la part superior, fes clic a Edita Edita.
    Consell: mentre edites una foto, fes-hi clic i mantén-la premuda per comparar-la amb la imatge original.
  4. Per retallar o girar la foto, fes clic a Retalla i gira Crop & rotate.
    • Per retallar-la, arrossega les vores.
    • Per girar-la, a la part superior, fes clic a Gira .
  5. A la part superior, fes clic a Desa.
Consell: els canvis s'aplicaran a la foto, però els pots desfer en qualsevol moment.
Utilitzar les eines
  1. Accedeix a photos.google.com des de l'ordinador.
  2. Obre la foto que vulguis editar.
  3. A la part superior, fes clic a Edita Edita i, a continuació, Eines .
  4. Selecciona les eines que vulguis utilitzar amb la foto.
  5. Aplica els canvis.
  6. Quan acabis, fes clic a Desa.
  7. Per desfer un efecte, selecciona l'eina i fes clic a Reverteix.

Eines disponibles

Important: el dispositiu ha de tenir com a mínim 4 GB de RAM.
  • Per ajustar la posició i la brillantor de la llum als retrats de persones, fes clic a Llum de retrat .
  • Per ajustar el desenfocament del fons, fes clic a Desenfocament .
  • Per seleccionar diverses paletes i ajustar el color i el contrast del cel, fes clic a Cel .
  • Per disminuir la saturació del fons però mantenir els colors del primer pla, fes clic a Color pop .

Consell: les opcions d'eines depenen de la foto. És possible que algunes eines no estiguin disponibles per a totes les fotos.

Ajustar fotos
  1. Accedeix a photos.google.com des de l'ordinador.
  2. Obre la foto que vulguis editar.
  3. A la part superior, fes clic a Edita Edita i, a continuació, Ajusta Edita.
  4. Selecciona el tipus d'efecte que vols aplicar a la foto.
  5. Mou el dial per fer els canvis.
  6. Quan acabis, fes clic a Desa.
  7. Per desfer un efecte, desselecciona l'opció.

Descobrir més maneres d'ajustar fotos

Important: el dispositiu ha de tenir com a mínim 4 GB de RAM.
  • Per ajustar la foscor o la llum general, fes clic a Brillantor .
  • Per ajustar la diferència de tons, fes clic a Contrast .
  • Per ajustar el valor més brillant, fes clic a Punt blanc .
  • Per ajustar el valor més fosc, fes clic a Punt negre .
  • Per ajustar els detalls de les zones més brillants, fes clic a Altes llums .
  • Per ajustar els detalls de les zones més fosques, fes clic a Ombres .
  • Per ajustar la intensitat dels colors, fes clic a Saturació .
  • Per ajustar la temperatura de color, fes clic a Calidesa .
  • Per ajustar el to, fes clic a To .
  • Per ajustar la saturació dels tons del color de la pell, fes clic a To de pell .
  • Per ajustar la saturació dels tons blaus, com ara al cel o a l'aigua, fes clic a To blau .
  • Per ajustar el contrast local de les vores, fes clic a Pop .
  • Per reduir la brillantor del voltant de les vores de la foto, fes clic a Vinyeta .
  • Per millorar la brillantor i el contrast de la imatge perquè la foto sigui més equilibrada, fes clic a Efecte HDR .
Afegir un filtre
  1. Accedeix a photos.google.com des de l'ordinador.
  2. Obre la foto que vulguis editar.
  3. A la part superior, fes clic a Edita Edita i, a continuació, Filtres Photo filters.
  4. Selecciona un filtre.
  5. Per canviar la intensitat del filtre a la foto, mou el dial.
  6. Quan acabis, fes clic a Desa.
  7. Per desfer un filtre, fes clic a Cap.
Canviar les marques de data i hora
Important: pots canviar les marques de data i hora de les fotos i dels vídeos a l'ordinador. En canviar-les, es mostraran modificades a Google Fotos. Tanmateix, si comparteixes la foto en altres aplicacions o la baixes, és possible que s'hi mostrin la data i l'hora originals que la teva càmera va desar.
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo.
    • Per seleccionar els elements que vols actualitzar, fes clic a Selecciona Selecciona.
  3. A la part superior, fes clic a Més Més.
  4. Fes clic a Edita la data i l'hora. Si has seleccionat més d'un element, trobaràs dues opcions.
    • Per especificar una data i una hora per al primer element i ajustar automàticament les dels altres amb valors relatius, fes clic a Canvia les dates i hores.
    • Per establir la mateixa data i hora per a tots els elements que has seleccionat, fes clic a Defineix una data i hora.
  5. Per acabar, segueix les instruccions en pantalla.
Consell: les fotos fetes abans de les 4 h s'inclouen en el dia anterior.
Desfer canvis
  • A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  • Obre la foto que tingui els canvis que vols suprimir.
  • Fes clic a Edita Edita.
  • Fes clic a Reverteix i després Desa.

VES A LES MEVES FOTOS