Opret og rediger fotoalbum

Du kan oprette, redigere og tilføje ting, som for eksempel kort og tekst, i dine fotoalbum.

Du kan føje op til 20.000 billeder eller videoer til et privat album.

Bemærkninger!

• Livealbums er ikke tilgængelige i alle lande.
  • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige, når du har et stort album.

Opret et nyt album

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Klik på Vælg Vælg på et billede.
  4. Vælg andre fotos, du vil have i dit album.
  5. Klik på Tilføj Tilføj foroven.
  6. Vælg Album og derefter Nyt album.
  7. Valgfrit: Føj en titel til dit nye album.
  8. Klik på Udfør Udført

Opret et livealbum

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Klik på Album ude til venstre  og derefter Nyt album .
  4. Klik på Vælg personer og kæledyr.
  5. Klik på Vælg Vælg på en ansigtsgruppe.
  6. Klik på Bekræft øverst i højre hjørne.

Se, hvordan du automatisk føjer billeder til et eksisterende album

Rediger, hvordan dine album ser ud

Skift dit forsidebillede

Skift det billede, som vises på din albumforside.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet og derefter det billede, du vil bruge.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Brug som albumforside.

Rediger et albums titel

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på titlen, og angiv en ny titel.
  4. Klik på Udfør Udført.

Skift elementer i dit album

Flyt elementer

Du kan ændre rækkefølgen af fotos, videoer, tekster og placeringer ved at trække i dem.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  4. Træk elementer for at flytte dem.
  5. Klik på Udfør Udført.
Tilføj, upload eller fjern fotos og videoer

Tilføj fotos

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Føj til album Add to album øverst i højre hjørne.
  4. Vælg de elementer, du vil tilføje.
  5. Klik på Udfør øverst i højre hjørne.

Tilføj billeder automatisk

Hvis du vælger flere personer, bliver de billeder, der indeholder en af de pågældende personer, tilføjet automatisk.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn et album.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Valgmuligheder og derefter Tilføj Tilføj.
  4. Vælg eventuelle ansigtsgrupper, du vil tilføje automatisk.
  5. Klik på Bekræft øverst i højre hjørne.

Du får besked, hver gang et billede føjes til albummet. Slå Underret mig fra for at stoppe med at få underretninger.

Stop med at tilføje billeder automatisk

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn et album.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Valgmuligheder.
  4. Klik på personens billede under "Tilføj billeder automatisk".
  5. Klik på Stop

Hvis du fjerner en person, bliver nye billeder af vedkommende ikke tilføjet. Alle eksisterende billeder bliver i albummet.

Bemærk! Vores teknologi til ansigtsgruppering er ikke perfekt. Billeder uden nogen af ​​de valgte personer tilføjes muligvis i ny og næ.

Upload billeder

Åbn photos.google.com, og klik på Upload.

Hvis dit foto eller din video ikke er blevet uploadet, skyldes det måske, at filstørrelsen eller -typen er forkert. Find ud af, hvorfor dit foto eller din video ikke blev uploadet.

Fjern billeder

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  4. Klik på Fjern Fjern på de elementer, du vil fjerne. De billeder og videoer, du fjerner fra album, findes stadig i din Google Fotos-samling, medmindre du sletter dem via hovedsektionen "Billeder".
  5. Klik på Udfør Udført.

Tilføj kort og placeringer

Tilføj placeringer

Du kan føje placeringer og kort til de album, du opretter. Eventuelle placeringer og kort deles også, hvis du deler albummet.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  4. Klik på Placering add location.
  5. Beslut, om du vil have:
    • Placering: Navnet på en placering.
    • Kort: Et kort, der viser, hvor du har været.
    • Alle foreslåede placeringer: Placeringer og kort, som er foreslået af Google Fotos.
  6. Klik på Udfør Udført.
  7. Flyt en placering i albummet ved at klikke på Mere Mere og derefter Rediger album og derefter Træk placeringen til det billede, den hører til og derefter Klik på Udfør Udført.

Fjern placeringer

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  4. Klik på Fjern Fjern på de elementer, du vil fjerne.
  5. Klik på Udfør Udført.

Tilføj eller rediger tekst

Tilføj tekst

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  4. Klik på Tekst Tekst.
  5. Tilføj tekst.
  6. Klik på Udfør Udført øverst i venstre hjørne.
  7. Flyt et tekstfelt ved at klikke på Mere Mere og derefter Rediger album og derefter Træk feltet til et andet sted og derefter Klik på Udfør Udført.

Rediger eller slet tekst

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
    • Rediger tekst: Klik på teksten for at ændre den.
    • Slet tekst: Klik på Fjern Fjern.
  4. Klik på Udfør Udført

Slet et album

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Slet album. Billeder og videoer i albummet findes stadig i din Google Fotos-samling, medmindre du sletter dem via hovedsektionen "Billeder".

Hvad du kan gøre, hvis du ikke har oprettet albummet

• Det er kun den person, der har oprettet albummet, der kan foretage disse ændringer af det.
  • Hvis du er samarbejdspartner i et album, men ikke har oprettet det, kan du kun tilføje billeder og videoer.