Opret og rediger fotoalbum

Du kan oprette, redigere og tilføje ting som f.eks. kort og tekst, i dine fotoalbum.

Du kan føje op til 20.000 billeder eller videoer til et album.

Bemærk!

• Livealbum er ikke tilgængelige i alle lande.
  • Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige, når du har et stort album

Opret et nyt album

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Hold et billede nede, og vælg derefter de billeder, du vil have i dit nye album.
  4. Tryk på Tilføj Tilføj foroven.
  5. Vælg Album
  6. Valgfrit: Føj en titel til dit nye album.
  7. Tryk på Udfør Udfør

Opret et livealbum

Du kan oprette et album, som automatisk tilføjer billeder af dine venner og din familie.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på Album forneden og så Nyt album .
  4. Tryk på Vælg personer og kæledyr
  5. Tryk på Vælg Vælg på en ansigtsgruppe.
  6. Tryk på Bekræft øverst i højre hjørne.

Se, hvordan du automatisk føjer billeder til et eksisterende album

Rediger, hvordan dine album ser ud

Skift dit forsidebillede

Skift det billede, som vises på din albumforside.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Åbn det billede, du vil bruge.
  5. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Brug som albumforside.

Rediger et albums titel

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på titlen, og skriv derefter en ny titel.
  5. Tryk på Udfør Udfør

Skift elementer i dit album

Flyt elementer

Du kan ændre rækkefølgen af billeder, videoer, tekster og placeringer ved at trække i dem.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Rediger album.
  5. Træk elementer for at flytte dem.
  6. Tryk på Udfør Udfør
Tilføj, upload eller fjern billeder og videoer

Tilføj billeder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Føj til album Add to album øverst i højre hjørne.
  5. Vælg de elementer, du vil tilføje.
  6. Tryk på Udført øverst i højre hjørne.

Tilføj billeder automatisk

Hvis du vælger flere personer, bliver de billeder, der indeholder en af de pågældende personer, tilføjet automatisk.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Valgmuligheder og så Tilføj .
  5. Vælg de ansigtsgrupper, der skal tilføjes automatisk.
  6. Tryk på Bekræft øverst i højre hjørne.

Du får besked, hver gang et billede føjes til albummet. Slå Underret mig fra for at stoppe med at få underretninger.

Stop med at tilføje billeder automatisk

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Valgmuligheder
  5. Tryk på personens billede under "Tilføj billeder automatisk".
  6. Tryk på Stop

Hvis du fjerner en person, bliver nye billeder af vedkommende ikke tilføjet. Alle eksisterende billeder bliver i albummet.

Bemærk! Vores teknologi til ansigtsgruppering er ikke perfekt. Billeder uden nogen af ​​de valgte personer tilføjes muligvis i ny og næ.

Fjern billeder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Rediger album.
  5. Tryk på Fjern Fjern på de elementer, du vil fjerne. De billeder og videoer, du fjerner fra album, findes stadig i din Google Fotos-samling, medmindre du sletter dem via hovedsektionen "Billeder".
  6. Tryk på Udfør Udfør

Tilføj kort og placeringer

Tilføj placeringer

Du kan føje placeringer og kort til de album, du opretter. Eventuelle placeringer og kort deles også, hvis du deler albummet.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Rediger album.
  5. Tryk på Placering add location.
  6. Beslut, om du vil have:
    • Placering: Navnet på en placering.
    • Kort: Et kort, der viser, hvor du har været.
    • Alle foreslåede placeringer: Placeringer og kort, som er foreslået af Google Fotos.
  7. Tryk på Udfør Udfør.
  8. Flyt en placering i albummet ved at trykke på Mere Mere og så Rediger album og så Træk placeringen til det billede, den hører til og så Tryk på Udfør Udfør

Fjern placeringer

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Rediger album.
  5. Tryk på Fjern Fjern på de elementer, du vil fjerne.
  6. Tryk på Udfør Udfør

Tilføj eller rediger tekst

Tilføj tekst

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Rediger album.
  5. Tryk på Tekst Tekst.
  6. Tilføj tekst, og tryk derefter på Udfør Udfør.
  7. Flyt et tekstfelt ved at trykke på Mere Mere og så Rediger album og så Træk feltet til et andet sted og så Tryk på Udfør Udfør

Rediger eller slet tekst

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Rediger album.
    • Rediger tekst: Tryk på teksten for at ændre den.
    • Slet tekst: Tryk på Fjern Fjern.
  5. Tryk på Udfør Udfør

Slet et album

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og så Slet album. Billeder og videoer i albummet findes stadig i din Google Fotos-samling, medmindre du sletter dem via hovedsektionen "Billeder".

Hvad du kan gøre, hvis du ikke har oprettet albummet

• Det er kun den person, der har oprettet albummet, der kan foretage disse ændringer af det.
  • Hvis du er samarbejdspartner i et album, men ikke har oprettet det, kan du kun tilføje billeder og videoer.