Opret og rediger fotoalbum

Du kan oprette, redigere og tilføje ting som f.eks. kort og tekst, i dine fotoalbum.

Du kan føje op til 20.000 billeder eller videoer til et album.

Tip!

• Livealbum er ikke tilgængelige i alle lande.
  • Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige, når du har et stort album

Opret et nyt album

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Klik på Vælg Vælg på et billede.
  4. Vælg andre billeder, du vil have i dit album.
  5. Klik på Tilføj Plus foroven.
  6. Vælg Album og så Nyt album.
  7. Valgfrit: Føj en titel til dit nye album.
  8. Klik på Udfør Udfør.

Opret et livealbum

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Ude til venstre skal du klikke på Album og så Opret album.
  4. Klik på Vælg personer og kæledyr.
  5. Klik på Vælg Vælg på en vilkårlig ansigtsgruppe.
  6. Klik på Bekræft øverst i højre hjørne.
  7. Tilføj en titel, og klik derefter på Rediger album.

Se, hvordan du automatisk føjer billeder til et eksisterende album.

Rediger, hvordan dit album ser ud

Skift dit forsidebillede

Skift det billede, som vises på din albumforside.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet og derefter det billede, du vil bruge.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Brug som albumforside.

Rediger et albums titel

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på titlen, og angiv en ny titel.
  4. Klik på Udfør Udfør.

Skift elementer i dit album

Flyt elementer

Du kan ændre rækkefølgen af billeder, videoer, tekster og lokationer ved at trække i dem.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Rediger album.
  4. Klik på billedimport og -ekspert øverst til højre for at sortere efter nyeste, ældste eller nyligt tilføjede.
    • Du kan også trække elementer for at flytte dem.
Tilføj eller fjern billeder og videoer

Tilføj billeder

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Klik på Føj til album Add to album øverst i højre hjørne.
  4. Vælg de elementer, du vil tilføje.
  5. Klik på Udfør øverst i højre hjørne.

Tilføj billeder automatisk

Hvis du vælger flere personer, bliver de billeder, der indeholder en af de pågældende personer, tilføjet automatisk.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn et album.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Valgmuligheder og så Tilføj Plus.
  4. Vælg eventuelle ansigtsgrupper, du vil tilføje automatisk.
  5. Klik på Bekræft øverst i højre hjørne.

Stop med at tilføje billeder automatisk

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn et album.
  3. Foroven skal du klikke på Mere Mereog så Valgmuligheder.
  4. Klik på personens billede under "Tilføj billeder automatisk".
  5. Klik på Stop.

Hvis du fjerner en person, bliver nye billeder af vedkommende ikke tilføjet. Alle eksisterende billeder bliver i albummet.

Tip! Funktionen Ansigtsgrupper er ikke perfekt. Billeder uden nogen af de valgte personer tilføjes muligvis i ny og næ.

Fjern billeder

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Rediger album.
  4. Klik på Fjern Fjern på de elementer, du vil fjerne. De billeder og videoer, du fjerner fra album, findes stadig i din Google Fotos-samling, medmindre du sletter dem via hovedsektionen "Billeder".

Tilføj kort og lokationer

Tilføj lokationer

Du kan føje lokationer og kort til de album, du opretter. Eventuelle lokationer og kort deles også, hvis du deler albummet.

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Rediger album.
  4. Klik på Lokation add location.
  5. Beslut, om du vil have:
    • Lokation: navnet på en lokation.
    • Kort: et kort, der viser, hvor du har været.
    • Alle foreslåede lokationer: lokationer og kort, som er foreslået af Google Fotos.
  6. Klik på Udfør Udfør.
  7. Hvis du vil flytte en lokation i albummet, skal du klikke på Mere Mereog så Rediger album og så Træk placeringen til det rette sted og så Klik på Udfør Udfør.

Fjern lokationer

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Rediger album.
  4. Klik på Fjern Fjern på de elementer, du vil fjerne.
  5. Klik på Udfør Udfør.

Tilføj eller rediger tekst

Tilføj tekst

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Rediger album.
  4. Klik på Tekst Tekst.
  5. Tilføj tekst.
  6. Klik på Udfør Udfør øverst i venstre hjørne.
  7. Hvis du vil flytte et tekstfelt, skal du klikke på Mere Mereog så Rediger album og så Træk feltet til et andet sted og så Klik på Udfør Udfør.

Rediger eller slet tekst

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Rediger album.
    • Rediger tekst: Klik på teksten for at ændre den.
    • Slet tekst: Klik på Fjern Fjern.
  4. Klik på Udfør Udfør

Slet et album

1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Åbn albummet.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereog så Slet album. Billeder og videoer i albummet findes stadig i din Google Fotos-samling, medmindre du sletter dem via hovedsektionen "Billeder".

Hvad du kan gøre, hvis du ikke har oprettet albummet

• Det er kun den person, der har oprettet albummet, der kan foretage disse ændringer af det.
  • Hvis du er samarbejdspartner i et album, men ikke har oprettet det, kan du kun tilføje billeder og videoer.