Opret og rediger fotoalbum

Du kan oprette, redigere og tilføje ting, som for eksempel kort og tekst, i dine fotoalbum.

Du kan føje op til 20.000 billeder eller videoer til et privat album.

Bemærkninger!

• Livealbums er ikke tilgængelige i alle lande.
  • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige, når du har et stort album.

Opret et nyt album

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Hold et billede nede, og vælg derefter de billeder, du vil have i dit nye album.
  4. Tryk på Tilføj Tilføj foroven.
  5. Vælg Album
  6. Valgfrit: Føj en titel til dit nye album.
  7. Tryk på Udfør Udført

Opret et livealbum

Du kan oprette et album, som automatisk tilføjer billeder af dine venner og din familie.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på Album forneden og derefter Nyt album .
  4. Tryk på Tilføj automatisk billeder af personer
  5. Tryk på Vælg Vælg på en ansigtsgruppe.
  6. Tryk på Slå til øverst i højre hjørne.

Se, hvordan du automatisk føjer billeder til et eksisterende album

Rediger, hvordan dine album ser ud

Skift dit forsidebillede

Skift det billede, som vises på din albumforside.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Åbn det billede, du vil bruge.
  5. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Brug som albumforside.

Rediger et albums titel

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på titlen, og skriv derefter en ny titel.
  5. Tryk på Udfør Udført

Skift elementer i dit album

Flyt elementer

Du kan ændre rækkefølgen af billeder, videoer, tekster og placeringer ved at trække i dem.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  5. Træk elementer for at flytte dem.
  6. Tryk på Udfør Udført
Tilføj, upload eller fjern billeder og videoer

Tilføj billeder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Føj til album Add to album øverst i højre hjørne.
  5. Vælg de elementer, du vil tilføje.
  6. Tryk på Udført øverst i højre hjørne.

Tilføj billeder automatisk

Hvis du vælger flere personer, bliver de billeder, der indeholder en af de pågældende personer, tilføjet automatisk.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Valgmuligheder og derefter Tilføj .
  5. Vælg de ansigtsgrupper, der skal tilføjes automatisk.
  6. Tryk på Slå til øverst i højre hjørne.

Du får besked, hver gang et billede føjes til albummet. Slå Underret mig fra for at stoppe med at få underretninger.

Stop med at tilføje billeder automatisk

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn et album.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Valgmuligheder
  5. Find en ansigtsgruppe, og klik på Stop Fjern under "Tilføj billeder automatisk" og derefter Stop

Hvis du fjerner en person, bliver nye billeder af vedkommende ikke tilføjet. Alle eksisterende billeder bliver i albummet.

Bemærk! Vores teknologi til ansigtsgruppering er ikke perfekt. Billeder uden nogen af ​​de valgte personer tilføjes muligvis i ny og næ.

Fjern billeder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  5. Tryk på Fjern Fjern på de elementer, du vil fjerne. De billeder og videoer, du fjerner fra album, findes stadig i din Google Fotos-samling, medmindre du sletter dem via hovedsektionen "Billeder".
  6. Tryk på Udfør Udført

Tilføj kort og placeringer

Tilføj placeringer

Du kan føje placeringer og kort til de album, du opretter. Eventuelle placeringer og kort deles også, hvis du deler albummet.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  5. Tryk på Placering add location.
  6. Beslut, om du vil have:
    • Placering: Navnet på en placering.
    • Kort: Et kort, der viser, hvor du har været.
    • Alle foreslåede placeringer: Placeringer og kort, som er foreslået af Google Fotos.
  7. Tryk på Udfør Udført.
  8. Flyt en placering i albummet ved at trykke på Mere Mere og derefter Rediger album og derefter Træk placeringen til det billede, den hører til og derefter Tryk på Udfør Udført

Fjern placeringer

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  5. Tryk på Fjern Fjern på de elementer, du vil fjerne.
  6. Tryk på Udfør Udført

Tilføj eller rediger tekst

Tilføj tekst

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
  5. Tryk på Tekst Tekst.
  6. Tilføj tekst, og tryk derefter på Udfør Udført.
  7. Flyt et tekstfelt ved at trykke på Mere Mere og derefter Rediger album og derefter Træk feltet til et andet sted og derefter Tryk på Udfør Udført

Rediger eller slet tekst

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Rediger album.
    • Rediger tekst: Tryk på teksten for at ændre den.
    • Slet tekst: Tryk på Fjern Fjern.
  5. Tryk på Udfør Udført

Slet et album

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Åbn albummet.
  4. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Slet album. Billeder og videoer i albummet findes stadig i din Google Fotos-samling, medmindre du sletter dem via hovedsektionen "Billeder".

Hvad du kan gøre, hvis du ikke har oprettet albummet

• Det er kun den person, der har oprettet albummet, der kan foretage disse ændringer af det.
  • Hvis du er samarbejdspartner i et album, men ikke har oprettet det, kan du kun tilføje billeder og videoer.