Frigjør plass på enheten din

Hvis du ser «Lagringsplassen på enheten er nesten oppbrukt»-kortet, kan du bruke Google Foto til å slette sikkerhetskopierte bilder for å spare plass på telefonen din. Du får mer lagringsplass til blant annet apper og musikk hvis du fjerner kopier av bilder og videoer på telefonen din.

Du kan slette bilder og videoer som er eldre enn 30 dager, men det ligger fortsatt sikkerhetskopier av dem i Google Foto-biblioteket ditt.

Før du begynner

Last ned og installer Google Foto-appen.

Frigjør plass på Android-enheten din

1. Åpne Google Foto-appen Bilder på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Trykk på menyen Meny og så Frigjør plass.
  4. Du kan se hvor mange elementer som fjernes. For å slette alle elementer fra enheten, trykk på Frigjør.
  5. For å se bildene og videoene dine, gå til photos.google.com eller åpne Google Foto-appen Bilder.

Dette skjer når du fjerner bilder og videoer fra telefonen

Hvis du fjerner kopier av bilder og videoer på telefonen, kan du fortsatt

• se bildene og videoene, inkludert dem du nettopp har fjernet, via Google Foto-appen og photos.google.com
  • redigere, dele, slette og administrere alt i Google Foto-biblioteket

Du kan ikke se bilder og videoer du har fjernet hvis

• du bruker det innebygde galleriet på mobilenheten
  • du er uten nett
  • du ikke er logget på Google Foto-appen Bilder