Tallennustilan vapauttaminen laitteelta

Jos näet Laitteen tallennustila on lähes täynnä ‑kortin, voit Google Kuvien avulla poistaa varmuuskopioituja kuvia ja vapauttaa tilaa puhelimessa. Kun poistat valokuvien ja videoiden kopiot puhelimelta, saat lisää tallennustilaa esimerkiksi sovelluksille ja musiikille.

Yli 30 päivää vanhat valokuvat ja videot voi poistaa. Niiden varmuuskopiot säilyvät edelleen Google Kuvien kirjastossa.

Ennen kuin aloitat

Lataa ja asenna Google Kuvat ‑sovellus.

Tallennustilan vapauttaminen Android-laitteelta

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse Valikko Valikko ja sitten Vapauta tilaa.
  4. Näet, kuinka monta kohdetta poistetaan. Jos haluat poistaa kaikki näytetyt kohteet puhelimesta, napauta Vapauta.
  5. Voit tarkastella valokuviasi ja videoitasi osoitteessa photos.google.com tai Google Kuvat ‑sovelluksella Kuvat.

Mitä tapahtuu, kun puhelimelta poistetaan valokuvia ja videoita

Jos poistat valokuvien ja videoiden kopioita puhelimelta, voit edelleen

• tarkastella valokuvia ja videoita, mukaan lukien juuri poistamiasi, Google Kuvat ‑sovelluksessa tai osoitteessa photos.google.com
  • muokata, jakaa, poistaa ja hallinnoida kaikkea Google Kuvat ‑kirjaston sisältöä.

Et näe poistamiasi valokuvia ja videoita, jos

• käytät puhelimesi sisäänrakennettua galleriaa
  • olet offline-tilassa
  • et ole kirjautuneena Google Kuvat ‑sovellukseen Kuvat.