Tallennustilan vapauttaminen laitteelta

Google Kuvien avulla voit säästää tilaa puhelimessasi, kun poistat laitteeltasi kuvia, jotka on varmuuskopioitu.

Ennen kuin aloitat

Lataa ja asenna Google Kuvat ‑sovellus.

Alle 30 päivää vanhat kuvat ja videot voi säilyttää laitteella. Niiden varmuuskopiot säilytetään edelleen Google Kuvien kirjastossa.

Tallennustilan vapauttaminen Android-laitteelta

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Napauta tilin profiilikuvaa tai nimen alkukirjainta ja sitten Vapauta tilaa.
  4. Näet, kuinka paljon tallennustilaa vapautetaan. Jos haluat poistaa kaikki näytetyt kohteet puhelimesta, valitse Vapauta.
  5. Voit katsella valokuviasi ja videoitasi osoitteessa photos.google.com tai Google Kuvat ‑sovelluksella Kuvat.

Kuvien tallennustilan ylläpitotyökalun avulla voit etsiä varmuuskopioitujen kuvien ja videoiden joukosta kohteita, jotka saatat haluta poistaa, kuten sumeita kuvia, kuvakaappauksia ja suuria videoita. Lue lisää tallennustilan hallinnasta.

Mitä tapahtuu, kun puhelimelta poistetaan valokuvia ja videoita

Jos poistat valokuvien ja videoiden kopioita puhelimelta, voit edelleen

• tarkastella valokuvia ja videoita, mukaan lukien juuri poistamiasi, Google Kuvat ‑sovelluksessa tai osoitteessa photos.google.com
  • muokata, jakaa, poistaa ja hallinnoida kaikkea Google Kuvat ‑kirjaston sisältöä.

Et näe poistamiasi valokuvia ja videoita, jos

• käytät puhelimesi sisäänrakennettua galleriaa
  • olet offline-tilassa
  • Et ole kirjautuneena Google Kuvat ‑sovellukseen Kuvat.